Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gite au Lac

Voir les photos (41)
/
 

Disponibilité de 'Gite au Lac'

Guus en Sandra van Lierop a mis à jour son calendrier le 18 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Gite au Lac évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en juillet 2021

Bij Les Cabanes de Rouffignac hebben we een week kunnen en mogen genieten van sfeervolle gites du lac.
De rust van de omgeving en de gastvrijheid van de eigenaren gaan hier hand in hand.
Een mooie streek voor wie van wandelen en de natuur houdt want de voetenwagen brengt je op plekjes waar je met de auto niet automatisch komt.

10
Séjour en septembre 2018

Na een hartelijke ontvangst op zaterdag direct meegegeten met de overige gasten en kennissen/familie. Heerlijk diner en zeer gezellig. Dat is binnenkomen!
De Gite is modern en stijlvol ingericht. Alle benodigde zaken zijn aanwezig en de houtkachel geeft de avonden extra gezelligheid. Verder nog veel buiten kunnen zitten op het overdekt terras met het prachtige uitzicht over de omgeving. Guus en Sandra hebben er iets moois van gemaakt en je moet hier echt een keer naar toe. Wij bevelen deze plek zeer warm aan.

10
Séjour en août 2017

Gite au lac betekent voor ons:
Vakantie met gastvrijheid, Sandra en Guus zorgen voor een warm ontvangst en zijn op de achtergrond altijd bereid je het naar de zin te maken, o.a. door broodjesservice, tips voor de omgeving. Met name hun natuurlijke gastheerschap zorgt ervoor dat je je direct volledig thuis voelt. Het huis is super, gezellig, schoon en leuk ingericht. Door de kleinschaligheid is er toch leven om je heen, terwijl je volledig genieten kunt van de rust. Dit komt mede door het uitzicht over de visvijver en de vallei. Dit is een plek om heerlijk vakantie te houden en volop te genieten.

9

Ajouter un message dans le livre d’or