Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Clottes

Voir les photos (19)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
 

Disponibilité de 'Les Clottes'

Attention! P.A.M. Van Heese a mis à jour son calendrier le 03 oct. 2018

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en juillet 2015

Fam Perdok en Spithorst uit Slochteren . We hebben de laatste 2 weken van juni in de Les Clottes van de fam. Heese doorgebracht.
Deze twee weken waren echt super ten eerste het weer was perfect en ook onze verhuurders Piet en Petra stonden met alles klaar om je maar te helpen en het ons naar de zin te maken
Op deze plek kan men echt tot rust komen.
Ook kan men lekker afkoelen (en dat was deze weken echt nodig ) in een goed onderhouden zwembad.
Ook is dit een ideale plek om allerlei uitstapjes te maken , voor eventueel advies staan Piet en Petra altijd klaar
Ook in de woning ontbreekt het aan niets , alles is aanwezig zelf een airco en deze heeft zijn dienst meer als bewezen in onze zeer warme vakantieperiode . We komen zeker nog een keer terug.

Cijfer 9

9
Séjour en août 2012

De meest geweldige vakantie gehad van ons leven...heerlijk. Super leuk plekje om helemaal tot rust te komen.Met de auto dichtbij allerlei leuke dorpjes en steden. Heel veel te doen en dan thuis komen in alle rust. Mijn man en ik hebben geprobeerd om iets negatiefs te zoeken en dat is gewoon niet gelukt!! Heerlijk huis met airco op slaapkamer, superlekker zwembad. Zeer gastvrije verhuurders!! 2 weken gebeleven na 1 week schoon bedje en handdoeken(super). Wij zijn geweest met 2 jongens van 7 en 9. (willen niks anders meer). Le Buque leuk plaatsje richting Le buque lekkerste bakker aan de linkerkant voor de Lidl.Volgende keer komen we 3 weken....au revoir!!!

10
Séjour en mai 2009

We hebben een week in dit mooie vakantiehuis doorgebracht en we hebben ons geen moment verveeld. Als het mooi weer is is het meteen lekker warm in de vallei waar het huis staat. Als je op het terras zit hoor je alleen de vogels fluiten en als je heel vroeg opstaat kun je zelfs een reebok door de tuin zien lopen.

We hebben uitgebreid gebruik gemaakt van het zwembad. We hebben een mooie wandeling gemaakt in de heuvels rond het huisje. Le Buisson is een leuk plaatsje met alle winkels die je nodig hebt. Het huisje is luxe ingericht en heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Een aanrader!

8

Ajouter un message dans le livre d’or