Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Fournie

Voir les photos (43)
/
 

Disponibilité de 'Le Fournie'

Ellen de Boer a mis à jour son calendrier le 25 déc. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Fournie évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en mai 2022

Fijn huisje. Heerlijk rustig. We hadden mooi weer en hebben genoten van al het groen om ons heen en van alle vogelgeluiden. Ook een avond van de kookkunsten van Ellen genoten. Lekker en wel zo relaxed!
Zeker een plek om naar terug te keren.

9
Séjour en septembre 2020
Marit

Geweldig leuk huisje, schoon en van alles voorzien. Foto’s gelijk aan de werkelijkheid. Ellen en Paul, lieve, behulpzame gastvrouw en heer.
Heerlijk rustig voor degene die dat zoekt.

10
Séjour en septembre 2018
familie Louter

In dit huisje kom je heerlijk tot rust. Geen drukte en gedoe om je heen. We werden door Ellen allervriendelijkst onthaald. Zij gaf ons meteen de indruk een goede gastvrouw te zijn.
De praktisch ingerichte keuken en badkamer waren van alle gemakken voorzien. De tuin lag lekker beschut waardoor wij een prima gevoel van privacy kregen.
We konden eindeloos wandelen in de omgeving door de bossen en langs de weilanden. Het was ook een heel mooie gewaarwording hoe de paarden ons begroetten als wij bij het weiland kwamen.
We hadden gewoon te weinig tijd voor alle uitstapjes..
Wij komen zeker een keer terug.

10
Séjour en juin 2018
Jet en Klaas

Zon, rust ruimte, natuur en heerlijkuit eten geweest in de omgeving. Hostellerie de St Jacques is een echte aanrader.
Vakantie om nooit meer te vergeten met als pluspunt een prachtige stek om te vertoeven.

10
Séjour en juillet 2015

Le Fournie is een compact huisje, van veel gemakken voorzien zoals een goed geoutilleerde keuken en een heerlijke douche. Het ligt heel rustig op een plek waar je snel aan gehecht raakt. Vanuit La Chapelle-Montbrandeix kun je veel ondernemen: kastelen bezoeken, uitgebreide wandelingen maken, zwemmen in een van de nabij gelegen meertjes of een stedentripje maken. Maar je kunt ook lekker luieren op het terras. De supermarkt in Cussac is goed bereikbaar. Daarnaast zijn er genoeg restaurants in de omgeving (o.a. in La Chapelle-Montbrandeix zelf!). We hebben er een heerlijke vakantie gehad en ons in die 14 dagen geen moment verveeld!

8

Ajouter un message dans le livre d’or