Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Petit Paradis

Voir les photos (16)
/
 

Disponibilité de 'Petit Paradis'

Eddy en Irma Gravemaker a mis à jour son calendrier le 05 jan. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Petit Paradis évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en juillet 2022

Paradis sur Lot is prachtig gelegen in landelijk gebied. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en biedt veel privacy. De slaapkamers hebben airco, wat een groot pluspunt is. Leuk is dat er beneden nog een soort ‘appartement’ zit, met slaapkamer en eigen badkamer. Leuk voor wat grotere kinderen om hier hun ‘eigen’ vakantiehuis te hebben. Het verwarmde zwembad is vooral voor kinderen fantastisch. Voor de vissers (er zit van alles, van witvis tot karper en grote meerval) is er een vissteiger met boot en huisje voor je spullen, met koelkast, wastafel en dergelijke. Enige nadeel is dat de visstek op een afstandje ligt, (nacht)vissen kan dus niet vanuit het vakantiehuis, maar wel met de tent. De eigenaren zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, en geven je alle privacy. In de regio is van alles te zien en te doen, en supermarkten en andere winkels zijn in de buurt. Wij zijn echter 2 weken nauwelijks bij het huis en het water weggeweest, want het beviel er fantastisch.

9
Commentaires de Eddy en Irma Gravemaker

Beste Hugo, Linda en Iva, Hartelijk dank voor jullie vriendelijke recensie. Het was voor ons ook een genoegen om jullie te mogen ontvangen in Petit Paradis.

Ajouter un message dans le livre d’or