Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Pech Salamou

Voir les photos (17)
/
 

Disponibilité de 'Pech Salamou'

Asefeh Heiat a mis à jour son calendrier le 30 avr. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Pech Salamou évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en août 2019

Wij verbleven met 4 volwassenen in dit prachtige huisje.
Het is een waar paradijsje!
En zowel huis als zwembad, alles is erg schoon en goed onderhouden.
Sarah & Paul zijn heel toegankelijk en gastvrij, je voelt je echt welkom.
Je wordt ontvangen met lekkere hapjes en drankjes!
Je moet wel van rust houden, het is er heerlijk stil, echt een plek om te ontstressen !
Bedankt dat we hebben mogen genieten van jullie mooie stek!

9
Séjour en août 2018

Dit is echt een toplocatie! We hebben een heerlijke week gehad in een schitterende omgeving. Het is een sfeervol ingericht huis en het zwembad met uitzicht is werkelijk geweldig! We werden erg gastvrij ontvangen door Sarah en Paul en willen zeker nog een keer terugkomen.

9
Séjour en février 2018
Hanneke, Leo en Piet

Wij, Hanneke, Leo en Piet, waren begin september2017 een week in gite Pech Salamou. Een mooie vakantie woning met een fijn terras met uitzicht op het zwembad en het prachtige glooiende wijngebied rondom. Het was die week mooi weer dus wij hebben veelvuldig gebruik gemaakt van het zwembad. Wj werden gastvrij ontvangen door Sarah en Paul. Die wonen in het aangrenzende huis, maar de situering van beide verblijven biedt een grote mate van privacy. Het gastenverblijf is gezellig ingericht met een welvoorziene keuken. We hebben een paar prachtige wandelingen gemaakt in de directe omgeving en verder uitstapjes gemaakt naar de leuke dorpjes in de buurt en natuurlijk naar Carcassonne. Ook een bezoek aan de ruiines van Quéribus en Peyrepertuse.is zeker aan te raden. Maar we hebben toch vooral genoten van de rust en het prachtige uitzicht over de eindeloze wijngaarden..

9
Séjour en août 2017

Vorige zomer waren wij met z'n tweeën en onze dochter te gast in het prachtige vakantiehuis van Sarah en Paul. Het uitzicht is subliem en we hebben enorm genoten van de rust en alle luxe die aanwezig is in en rond de gites. het vakantiehuis was perfect, inclusief privé-terras en privé-zwembad. Sarah en Paul zijn lieve en belangstellende mensen die op het domein wonen, maar die echter discreet aanwezig zijn. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om Carcasonne, Cathteau Peyrepertuse (ruïnes Katharen), Gorges de Galamus en de abdij Sint Hilaire te bezoeken. Allemaal prachtige pareltjes. Kortom een echte aanrader en wij gaan zeker nog eens terug !

9
Séjour en juillet 2017
Hans

We (man, vrouw en twee puberdochters) waren te gast in het prachtige vakantiehuis van Sarah en het was een heerlijke week. Alleen de zon liet ons wat in de steek. Sarah en haar partner waren erg gastvrij en behulpzaam, en steeds -maar wel zeer discreet- op de achtergrond beschikbaar als er vragen waren. Het vakantiehuis was perfect, met veel binnenruimte, een complete keuken en een prachtige buitenruimte, inclusief eigen terras en privé-zwembad, De Middellandse zee is prima bereikbaar als dagtrip, evenals Carcassonne (waar we trouwens niet zijn geweest in verband met de toeristische drukte). Direct vanaf het huis wandelen leidt je door eindeloze wijngaarden en landerijen,. Wij bevelen dit vakantiehuis dan ook zeer aan!

9

Ajouter un message dans le livre d’or