Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Maison de Vigne

Voir les photos (25)
/
 

Disponibilité de 'Maison de Vigne'

TREVOR LECOCHE a mis à jour son calendrier le 13 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Maison de Vigne évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,3
Séjour en septembre 2021

We hebben genoten van het mooie en volledig uitgerust huis. Op loopafstand van het dorp Couiza. Helaas alleen vanuit de slaapkamers en het bovenste terras heel mooi uitzicht. Het onderste overdekte terras was klein maar voor twee personen groot genoeg, geen uitzicht helaas op de mooie vallei. Ondanks dat het terras direct aan de weg ligt was het toch lekker zitten. Eettafeltje buiten was wel wat aan de kleine kant. We hebben met plezier 2 weken in dit huis gewoond. We voelen ons thuis.

8
Séjour en juillet 2021
Roy Gladys

Gîte parfait pour notre séjour en pays cathare avec nos filles de 3 et 6 ans et nos beaux parents. Bien situé pour faire des visites. Village très calme. Vues magnifiques depuis le gîte et des randonnées aux alentours. Gîte très propre avec tout le confort.

10
Séjour en septembre 2020
Joyce

Ruim, authentiek dorpshuis aan erg smalle, steile weg op heuvel/berg boven Couiza met prachtig uitzicht vanaf het terras/loggia op o.a. Rennes-les-Chateau. Enigszins gedateerd meubilair, met slechts 1 toilet in badkamer, maar alles wat je maar nodig zou kunnen hebben, is aanwezig. WiFi werkt alleen in de eet- en woonkamer; niet op 1e en 2e etage of op het terras/loggia.

8
Séjour en juillet 2018

De vakantie was fantastisch. Het was een heel leuk huis maar toch heb ik nog wat aantekeningen:

* Noch bij aankomst, noch bij vertrek hebben we iemand gezien. Dus enige contrôle is er dus niet. In principe zouden gasten dus van alles mee kunnen nemen of dingen kapot maken zonder er melding van te maken. Vandaar misschien het volgende.
* Er was geen kurkentrekker aanwezig en dat in het wijnland bij uitstek en ook niets om een flesje bier mee te openen. Er was geen fatsoenlijk koffiezetapparaat, alleen zo'n onhandig dingetje met zo'n schuiffilter. De tefalbakpannen waren helemaal bekrast en versleten en duidelijk nooit vervangen. De keukenmessen waren ontzettend bot. (Gelukkig heb ik altijd een eigen set bij me).
* De inrichting van de keuken was zeer onpraktisch en de kraan lekte. De bakpannen met teflonlaag waren helemaal bekrast en versleten. De keukenmessen waren bot. Geluukig had ik zelf een set bij me.
* De routebeschrijving gaf afslag 23 aan om er te komen, maar dat moet 22 zijn. Voor ons geen probleem want ik ben wel 30 jaar reisleider in dat gebied geweest.

Dat was het zo'n beetje. Uiteindelijk zijn het allemaal kleinigheidjes waar gemakkelijk wat aan gedaan kan worden. Maar nogmaals: we hebben genoten.

Groeten Emile Remmers

7
Commentaires de TREVOR LECOCHE

Thank you for your review. We are glad you enjoyed your stay at Maison de Vigne and note the points you have made.

Ajouter un message dans le livre d’or