Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Vigne

Voir les photos (27)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 0
  • 3
  • 3
10,0
Classement
 

Disponibilité de 'Le Vigne'

Nico van de Bunt a mis à jour son calendrier le 20 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Vigne évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2021

Een heerlijke vakantie in La Vigne.
Het is altijd weer een feest, om in "La Vigne" op vakante te gaan. We komen hier al voor de vijfde keer en soms denk je dan, och, nu hebben wel het wel gezien, maar het blijft "trekken." De faciliteiten in en rond het huis zijn geweldig, voor elk wat wils en dan in combinatie met het mooie weer, blijft het genieten. Kijk ook naar onze vorige recensies. Voor iedereen een echte aanrader !

10
Séjour en août 2019

Een heerlijk huis op een heerlijke, rustige plek in een mediterraan klimaat. Van alle gemakken voorzien. Je kunt heerlijk verkoeling zoeken in een prachtig, ruim zwembad, wat drie keer per week schoongemaakt wordt. Een mooi aangelegde tuin met diverse zitmogelijkheden. Het ontbreekt je hier aan niets en waan je in een paradijs. Voor de liefhebber een grote barbecue beschikbaar in de tuin.Het dorp op loopafstand, waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen, evenals vers brood halen bij de warme bakker. Kortom, zeker een aanrader !

10
Séjour en juin 2018

Wat een heerlijk mooi en schoon huis waar echt alles aanwezig is. Je komt niets tekort. Lekker rustig gelegen en toch op loofafstand van de supermarkt en bakker in het dorp. De privacy is ook heerlijk. Je kunt ongestoord zwemmen en zonnen. In de omgeving kun je lange wandelingen maken. Het contact met de eigenaar verloopt ook prima. Op mailtjes wordt direct gereageerd. Ook wij kunnen geen minpunten bedenken. We komen volgend jaar zeker terug.

10
Séjour en août 2017

Dit is al de tweede keer, dat wij een review schrijven over onze vakantie in " La Vigne " , maar dat verdient dit huis. Dit is al de derde keer, dat wij er op vakantie gaan, maar het "trekt" gewoon. Je ontkomt niet aan een lange autotrit- al kun je ook per vliegtuig naar Carcasone - , maar bij aankomst heb je ook wat en kun je je moeie benen op verschillende terrassen ter ruste leggen. Het huis " La Vigne " is heerlijk rustig gelegen, veel privacy en een prachtig zwembad, dat tweemaal per week wordt schoongemaakt. Je kunt te voet naar het dorp, waar je je dagelijkse boodschappen inclusief brood kunt kopen. Je waant je gewoon " thuis " , maar dan in een heerlijk klimaat. Pepieux ligt namelijk in " de goeie hoek ". Doorgaans zonnig weer en hoge temperatuur. Eigenlijk kunnen wij, ook na de derde keer, geen minpunten ontdekken. Vanuit Pepieux kun je allerlei leuke uitstapjes maken, zowel per auto als per fiets. Het is steeds weer volop genieten. Wij hebben in augustus 2017 weer een paar heerlijke vakantieweken doorgebracht in " La Vigne."
Jannie en Richard Heij uit Voorschoten.

10
Séjour en juin 2017

we hadden hier twee fantastische weken met alles erop en eraan,we kwamen niks tekort,er was ook de vlotte communicatie met de eigenaar. we hebben hier echt genoten van de rust en het zwembad! dit is voor herhaling vatbaar!!

10

Ajouter un message dans le livre d’or