Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Domaine de Nouguies Grenache

Voir les photos (28)
/
  • 12
  • 3
  • 6
  • 4
  • 4
9,0
Classement
 

Disponibilité de 'Domaine de Nouguies Grenache'

Faes Rudi a mis à jour son calendrier le 17 mai 2022

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Domaine de Nouguies Grenache évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en août 2019

Een heel aangenaam verblijf met mijn 2 kinderen. Ontvangst en verblijf waren super. Altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden of te helpen. De georganiseerde BBQ was heel lekker en leuk om de andere gasten te ontmoeten. Een aanrader!

9
Séjour en août 2016
linda

Voor het derde jaar op rij hebben wij ook dit jaar opnieuw van een leuke vakantie genoten bij Rudi en Ann.
We beleefden aangename momenten met kinderen en kleinkinderen in het perfect onderhouden zwembad.
Het vakantiehuis voldoet aan alle verwachtingen.
Wij keren zeker nog terug !!!

10
Séjour en septembre 2014

Zalige vakantie in een prachtige omgeving. Comfortabele gites met alles erop en eraan. Iedere morgen een heerlijk ontbijt samen met de zeer gastvrije eigenaars. Ook 2x in de week kan je genieten van een lekker 3 gangen menu. Het zwembad zorgt op tijd voor een welgekomen verfrissing. Er zijn heel wat uitstapmogelijkheden. De ideale vakantieplaats om tot rust te komen.

10
Séjour en août 2014

Fantastische tijd beleefd bij Rudi en Ann. Wij als grootouders hebben het genoegen gehad om met onze kinderen en kleinkinderen te kunnen genieten van een prachtige vakantie in een supermooi en comfortabel vakantiehuis. Ontbijten op het mooie terras met een warm windje als afkoeling en met de lekkere verse ontbijtkoeken die Rudi iedere morgen voor ons haalde, was zalig.

10
Séjour en août 2015
Marjolein Brandt

Wij logeerden er met onze familie (13 personen). De prijs valt heel goed mee, voor een verblijf met zwembad en voldoende slaapkamers in zo'n goede omgeving!
We vonden het heel handig dat Rudi voor ons naar de bakker ging! Gezellig samen ontbijten, dineren, ... aan de grote tafel was ook echt genieten!
Barbecueën op het terras was heel gezellig en lekker.

10

Ajouter un message dans le livre d’or