Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Forêt Souriante

Voir les photos (18)
/
 

Disponibilité de 'La Forêt Souriante'

Attention! Anita van Overmeeren en Tjarco van Wijngaarden a mis à jour son calendrier le 02 sept. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Forêt Souriante évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,8
Séjour en septembre 2021

Mooie, goed uitgeruste gite. Prachtige tuin met bijzonder uitzicht. Zeer gastvrije en hartelijke gastheer en vrouw. Heerlijke omgeving. Aanrader!!

10
Commentaires de Anita van Overmeeren en Tjarco van Wijngaarden

Dank voor de mooie woorden Natasja. Wat fijn dat jullie genoten hebben. Het is wel heel makkelijk om gastvrij en hartelijk te zijn met zulke leuke gasten. Graag tot een volgende keer!

Séjour en septembre 2021
Erik en Mariska

Alle woorden om deze fantastische gite te beschrijven, zijn al gebruikt. Maar je gelooft het pas als je er zelf bent geweest: wat een heerlijke plek om vakantie te vieren, zo luxe, comfortabel, schoon, compleet etc. We hebben we genoten van de gastvrijheid van Anita en Tjarco en van de omgeving waar genoeg te doen en te zien is. Een plek om naar terug te keren!

10
Commentaires de Anita van Overmeeren en Tjarco van Wijngaarden

Goede foto vanaf de luie stoel op het terras ;-). We hebben twee weken genoten van jullie als onze 'buren'! Zulke buren willen we zeker nog een keer! Dan gaan we samen kajakken (zorgen wij wel voor de picknick ;-)!

Séjour en juillet 2021

Wat een heerlijke plek! De gîtes zijn uniek, smaakvol en met veel aandacht voor comfort ingericht. Werkelijk aan alles is gedacht; van een goede oven tot een keukenweegschaal, en een rol bakpapier. Je kunt er dus naar hartelust koken nadat je in èèn van de mooie omliggende dorpjes op de markt de heerlijkste verse ingrediënten hebt uitgezocht voor een topmaaltijd op je eigen terras met uitzicht op het kasteel van Najac. Eèn nadeel: na deze plek valt al het andere een beetje tegen ;-)

10
Commentaires de Anita van Overmeeren en Tjarco van Wijngaarden

Voor ons is het altijd een cadeautje als onze gasten zo genieten. Eén nadeel: na een week vertrekken ze weer! ;-) maar we zullen jullie vast nog wel een keer ergens ontmoeten!

Séjour en juin 2021

Wij hebben een heerlijke week gehad in Gîte Lilas d'ètè. Wat een mooi uitzicht vanuit deze Gîte, ieder raam staat garant voor een mooi schilderij. Deze volledig ingerichte Gîte is heel royaal er zeer smaakvol. Verder zijn Tjarco en Anita schatten van gastheer en vrouw. Kortom dit was een geweldige vakantie.

10
Commentaires de Anita van Overmeeren en Tjarco van Wijngaarden

Wat een fijne review! Dank daarvoor! Daar worden we erg blij van. Het spreekt voor zich dat we jullie heel graag ook een volgend keer weer ontvangen op La Forêt Souriante!

Séjour en septembre 2020

Rust, ontspanning, activiteiten voor elk wat wils, bijzonder aangename gastvrouw -en heer, schone omgeving, fantastische gîte. Kortom, een ideale plek voor wie een unieke vakantie wil!
Anita en Tjarco, heel erg bedankt om onze vakantie een echte vakantie te maken.
Mieke en Gerrit

9

Ajouter un message dans le livre d’or