Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Miracle, appartement Le Miracle

Voir les photos (23)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
  • 2
9,6
Classement
 

Disponibilité de 'Le Miracle, appartement Le Miracle'

Guus Keijzer a mis à jour son calendrier le 24 sept. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Miracle, appartement Le Miracle évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,6
Séjour en janvier 2021

Het was weer fantastisch ! Wat een fijn huis en wat een prachtige omgeving. We hebben weer heerlijk genoten van alle verschillende wandelingen,
Theo, Simone, Lieze & Ted

10
Séjour en octobre 2020

We hebben voor de derde keer mogen genieten van jullie paradijsje ! 2 x in Le Gîte, het geweldige uitzicht. 1 x in Le Miracle, de luxe en de ruimte. 2 x in juni, zon zon zon 🌞🌞🌞. 1 x oktober, begin van de herfst, wisselende temperaturen en 🌞en ☁️ maar dat mocht de pret niet drukken. Het was weer top !
We ontdekken steeds weer mooie nieuwe dingen. Zo rustig, mooi en uniek, we krijgen er niet genoeg van. Tot ziens, Anja en Jeroen, knuffel voor Charlie.

10
Séjour en septembre 2020

Het zat er al een beetje in: zoals we vorig jaar juni al aangaven, dit was de vierde keer. Het heerlijke huis, niets moet, de vrijheid, heerlijk ! Dus voor volgend jaar een optie genomen voor een "lustrum". Een ook een weekje langer, want de tijd vliegt voorbij. Al met al, ondanks Corona, hebben we het hier weer top gehad !
Groetjes, Saskia & Dirk

9
Séjour en août 2020

Bedank voor de topweek. We hebben ons hier goed geamuseerd. Charlie is een hele lieve hond. Het huisje was zoals altijd proper en goed uitgerust. Het zwembad was zalig. We komen hier zeker wel nog een keer. I ❤️ Le Miracle.

Le Miracle:

✅ Vakantiegevoel

✅ Tropisch zwembad

✅ Tropische dieren (tok-tok, woef-woef)

XXX Maija

10
Séjour en août 2020

Augustus 2020
Van het derde jaar op rij hebben wij weer genoten van al het moois dat le Miracle te bieden heeft, het mooie appartement, de broodservice, het heerlijke zwembad, de trampoline, de fijne luierplekjes en met name de rust. Dankjewel voor jullie fijne service en hopelijk tot snel, Angèle, Martijn, Emma & Jasmijn

10

Ajouter un message dans le livre d’or