Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Portes

Voir les photos (16)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
 

Disponibilité de 'Portes'

John Mulder a mis à jour son calendrier le 07 juil. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en avril 2017
Harry Swinnen

Dag toekomstige bezoeker van de Mas Bernadis. Mijn vrouw en ik en de Bobtail Nikos, spendeerden een weekje verlof in het verblijf Portes van de Mas Bernadis in Robiac-Rochessadoule van 22 tot 29/4/2017. Van de vele verloven die we tot dus ver spendeerden in de Ardèche / Gard / Languedoc en andere streken in Zuidelijk Frankrijk over de jaren heen is dit veruit de meestal klantvriendelijke lokatie waarvan we mochten genieten. Het vakantiehuis is netjes verzorgd, gevuld met alle attributen nodig om een aangename week door te brengen. Een gevuld boekenrek staat paraat voor 't geval de weergoden niet willen meewerken.
De broodservice, verzorgd door de Mas Bernadis zelf, maakt dat men zich daarover geen zorgen hoeft te maken en niet steeds op zoek moet naar een supermarktje in de buurt.
Laat zeker en vast de kans niet voorbij gaan om de 3 brouwsels te proeven, die uitbater John zelf artisanaal brouwt. Turf Blond, Bruin en Oer gaan er lekker binnen en zijn perfect te genieten.
De Mulderfamilie biedt zelfs volledige maaltijden aan, dus geen zin om zelf te kokkerellen, gewoon maar even vooraf bestellen en klaar is Kees.
Verder staat het buiten kijf dat de omgeving een fantastische buurt is om avontuurlijke wandelingen te maken, die duidelijk aangegeven zijn met gele markeringen. Voor ons leverde dit ongelooflijke vergezichten op (zie foto) met zelfs een ontmoeting met een everzwijn.
En de prijs voor dit alles is meer dan billijk. Niet twijfelen dus en doen...Het zwembad wacht...groetjes, H&C&N.

9

Ajouter un message dans le livre d’or