Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Petit Paradis

Voir les photos (9)
/
 

Disponibilité de 'Petit Paradis'

Hans Martinot a mis à jour son calendrier le 06 nov. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Petit Paradis évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,8
Séjour en septembre 2020

Een heel prettig verblijf. Een heerlijk huis met echte privacy.
Natuurlijk ook heel fijn dat er een zwembad is.

8
Séjour en août 2020

Heerlijke locatie. Het zwembad was fantastisch.
Als je niet vergeet je DEET mee te nemen zul je het hier zeker naar je zin hebben.

9
Séjour en août 2019

De naam Petit Paradis is juist gekozen. Wij hebben genoten van met name de tuin met de vele zitjes en het zwembad. Het huis is ruim en van alle gemakken voorzien, heerlijk rustig gelegen even buiten het dorp.

9
Séjour en juillet 2019

Wij hebben genoten in Petit Paradis. Huis is gezellig en alles wat je echt nodig hebt, is aanwezig. Buiten is voor ons belangrijker! Vooral de privacy en ligging van het geheel vonden wij fijn.
Ligging t.o.v. activiteiten en winkels is prima.

9
Séjour en juillet 2016

Prachtig huisje in een mooie omgeving waar ook nog eens veel te doen is. De rivier de Cèze is redelijk dichtbij en is leuk om te zien/wandelen/zwemmen. Op dinsdagochtend is er een leuke (maar drukke!) markt in Saint-Ambroix. Saint-Ambroix is ook een sfeervol dorpje om te bezoeken. De Bambouseraie de Prafrance is ongeveer een uur rijden maar is zeker een bezoek waard. Het is een groot park met verschillende bamboeplanten en door alle planten en schaduw is het ook niet te warm. Voor hen die geïnteresseerd zijn in het oude Rome kun je Nîmes of Orange bezoeken. Nîmes heeft een mooie arena, 2 tempels (Maison Carrée en Temple de Diane, de laatste is een ruïne) en een wachttoren (La Tour Magne). De Arena is zeer indrukwekkend en je kunt informatie over de arena krijgen met een audio-guide (ook in het Nederlands), wel is het jammer dat er ’s zomers een podium in de arena staat.

Het huisje is lekker koel door de luiken en je kunt na een warme dag ook nog heerlijk afkoelen in het zwembad.

8

Ajouter un message dans le livre d’or