Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

En Laurenc Maison de Maître

Voir les photos (13)
/
 

Disponibilité de 'En Laurenc Maison de Maître'

Attention! Marten a mis à jour son calendrier le 04 avr. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de En Laurenc Maison de Maître évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en juillet 2022

Prachtig gelegen, verzorgd en schoon vakantieverblijf. We hebben genoten van het heerlijke zwembad. Het meertje en de bossen waren ook prachtig. We hebben mooie wandelingen gemaakt door de bossen en het mooie glooiende agrarische landschap. Hierbij heel veel roofvogels gezien maar ook reeën, vossen, uilen en hazen.
De eigenaar doet er alles aan om het naar je zin te maken. Gaf ook aan waar je lekker kon eten of als er bijzondere activiteiten in de omgeving waren.
We hebben genoten!

9
Commentaires de Marten

Jullie waren geweldige gasten familie Lems en aanhang...

Séjour en juin 2011

Een heerlijk rustig plekje in Frankrijk. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken mede door de gastvrijheid van de beide gastheren. Een fijne complete gite,prima bedden en een heerlijk zwembad . Goed verzorgd en schoon!
Ook de omgeving biedt veel mogelijkheden tot het maken van uitstapjes.

8
Séjour en août 2010

Uitstekende en tot in de details verzorgde, schone gite, er ontbreekt werkelijk niets, uitgebreide toeristeninformatie van de omgeving, absolute rust, privacy, heerlijk zwembad, omringd door natuur en prachtige landbouw: ontspanning ten top. Zeer aangename gastheren.

9
Séjour en juillet 2010

Marten en Dominique, nogmaals dank voor jullie gastvrijheid tijdens ons verblijf. Wat een schitterende en rustige omgeving! Wij hebben heel erg genoten van de diners die Dominique voor ons heeft bereid. Wij waanden ons de spreekwoordelijke God in Frankrijk. Hopelijk tot een volgende keer!

9

Ajouter un message dans le livre d’or