Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Moulin

Voir les photos (16)
/
 

Disponibilité de 'Le Moulin'

Alexander Francino a mis à jour son calendrier le 19 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Moulin évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en août 2020
Familie Berteloot

Fantastische reis achter de rug. Door het corona virus was er twijfel of we al dan niet zouden vertrekken. Gezien de prachtige en rustige omgeving besloten we toch te vertrekken en wat zijn we hier blij om.
Al van bij de aankomst waren we overdonderd door al de pracht en rust dat het vakantiehuis uitstraalt. Ook de kinderen waren onmiddellijk op hun gemak.
Alles is zoals op de site vermeld staat. Alex en Margot zijn fantastische huiseigenaren, ze zijn er wanneer je ze nodig hebt en verder houden ze zich vooral op de achtergrond, het perfecte evenwicht dus.
We hebben op en top genoten van het ontbijt klaarmaken in de geweldige buitenkeuken, spelen en dam bouwen in het riviertje met strandje, 't zwembad, de dieren eten geven, chillen in de hangmat, bbq'en, .... Eoux is ook een goede uitvalsbasis voor uitstapjes. Wij gingen naar carcasonne, village de gaulois, Luchon, de grotten van medous, ...
Herinneringen voor het leven!!!!!

9
Séjour en mai 2020

Nous avons passé une super semaine campagnarde, 2 vaches pour tenir compagnie, des poules qui viennent dire bonjour et les petits cochons qui apprécient tant nos restes!
Le lieu est très très calme, des tas de coin permettent de ne pas être les uns sur les autres, la cuisine d'été est super. On peut se baigner à la rivière ou dans la piscine.
Alex et Margot sont attentionnés et rendent le séjour unique.

10
Séjour en septembre 2017

Een verrassing in het mooie sfeervolle huis.Hier kom je echt tot rust
Goed slapen met prima bedden.
Stil genieten.Kregen lekkere courgettes uit de tuin met een goed recept van Margot
De buitenkeuken is fantastisch!
Een aanrader!

9
Séjour en août 2016

Wat een fijne plek. Een heerlijk koel, ruim huis, fijne tuin met voldoende privacy. De kinderen vonden het geweldig om een keer bij een waterval te mogen zwemmen. Het toppunt van de vakantie was voor hen zeker het voeren van de dieren. Niks moet alles mag. kortom erg relaxed. Mooie omgeving.

9
Séjour en juillet 2016

Betoverend!
Samen met partner, zonder kinderen, genoten van een heerlijke week in Le Moulin. De omgeving is nog ongerept en we hebben heerlijk gewandeld (gebied ook heel geschikt voor fietsen). Verder vooral veel geluierd en gelezen in de tuin onder de lindeboom en bij de open haard in het huisje. Het huisje is net een prent uit Anton Pieck, brocante ingericht met een geweldige buitenkeuken. Veel gelezen, onthaast en kennis gemaakt met de bewoners Arthur (die als je hem roept al knorrend komt aanrennen) en Ronde Tafel, twee varkentjes dus, Houdini het kalfje en familie kip met haan. Thuis maar weer prompt mijn vegetarische kookboeken te voorschijn gehaald. 's-Avonds val je in je slaap op het geluid van het beekje dat onder de molen doorstroomt. Als het warm is, is het beekje de plek to be. Voor volwassenen staan er heerlijke ligstoelen; wel met je wijn door het water heen waden. Margot en Alex zijn heel gastvrij en je ziet ze alleen als je ze opzoekt. Dankzij hen nog een gezellige dorpsmaal met de Franse bevolking van St. André genoten o.b.v. de lokale 'big band'. Aanrader: documentaire van Margot over een bijzondere Franse boerenfamilie. Kortom; heerlijke relaxweek voor twee work-a-holics; een aanrader!!

10

Ajouter un message dans le livre d’or