Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Domaine Saint Joseph

Voir les photos (13)
/
 

Disponibilité de 'Domaine Saint Joseph'

Attention! Ellen Brandt a mis à jour son calendrier le 02 déc. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Domaine Saint Joseph évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en juillet 2019
David en Hettie Wijnen

Zoekt U rust en ruimte, dan is dit een prima adres. Ellen is een topgastvrouw en goed ingevoerd in de regio. Er is veel te zien en veel wijn in de omgeving te proeven. Wil je naar het strand dan ben je in 25 minuten op je plek. Capestang aan het canal du midi is een aanrader. Prijs-kwaliteit is prima in verhouding. Aanrader voor iemand die graag een boek leest.

9
Séjour en avril 2014

Zelden zijn wij zo gastvrij onthaalt als door de eigenaresse van saint Joseph, Ellen! Het appartement is knus ingericht en huiselijk en schoon! Veel vrijheid en rust. We genoten van de uitstapjes omdat domain saint Joseph centraal gelegen is: het strand, de bergen, ruig landschap zijn nabij. De dorpjes langs Canal du Midi zijn gezellig door markten en terrasjes. Ellen is zeer behulpzaam om bijv. een reservering te maken voor rondleiding, want wij houden van Frankrijk, maar de taal zijn wij niet machtig. Voor de wijnliefhebbers is de regio ook zeker een aanrader!

9

Ajouter un message dans le livre d’or