Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Trois Cyprès

Voir les photos (78)
/
  • 10
  • 3
  • 5
  • 6
  • 2
9,9
Classement
 

Disponibilité de 'Les Trois Cyprès'

Froukje Veltkamp a mis à jour son calendrier le 22 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Trois Cyprès évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,9
Séjour en septembre 2022

Prachtige ligging van het huis met bijzonder fraai uitzicht in een rustig Frans dorpje.
Mooie tuin met vele leuke (overdekte) zit/eetplekken.
Fijn zwembad met buitendouche.

10
Commentaires de Froukje Veltkamp

Het is heel fijn te lezen dat U de ligging, het uitzicht, de tuin en het zwembad van ''Les Trois Cyprès'' zo waardeert. Mijn hartelijke dank daarvoor.

Séjour en août 2022

Onze vakantie in 'Les Trois Cipres' was fantastisch. De omgeving biedt heel wat bezienswaardigheden, (Beziers, Montpellier en Pézenas). Ook culinair is er heel wat te ontdekken. Een bezoekje aan de plaatselijke wijnboer is zeker een aanrader, niet allen voor de goede wijn, maar ook de hartelijke ontvangst.
Het terrein is zeer ruim met heel wat mogelijkheden om zich af te zonderen, te verpozen in de schaduw, met een goed boek.
Het zwembad is zeer net en was zeker noodzakelijk gezien de (extreme) warmte.
"Wij komen zeker nog eens terug!"
Dank je wel Froukje voor de topvakantie,

Michaël & co

10
Commentaires de Froukje Veltkamp

Heel veel dank voor uw recensie, want het is fijn te lezen dat u van een fantastische vakantie, een topvakantie, heeft genoten ook met de hittegolf èn dat u ''Les Trois Cyprès'' zo weet te waarderen. Dat is het doel dat ik nastreef en de enthousiaste recensies zijn mijn cadeautjes. Leuk dat ook u een bezoek aan de wijnboer Jougla uit het dorp een aanrader vindt. U bent een ander jaar weer welkom, wel is het aan te raden tijdig te reserveren ( voor volgende zomer zijn nu al 5 weken geboekt ). Dank je wel Michaël & co voor jullie enthousiaste en ook informatieve recensie, Froukje

Séjour en juillet 2022

We waren terechtgekomen in een villa met een ziel.
De tuin was prachtig aangelegd.
Het zwembad gaf ons een heerlijke verkoeling.
Op elk moment van de dag vonden we een plekje om te zitten in de schaduw.
Ook de hangmatten waren tof om in te liggen.

10
Séjour en juin 2022
Eloïse

Dit is niet de eerste keer dat wij hier komen, we hebben het hier weer reuze naar onze zin! Het is heerlijk, de plek biedt zoveel privacy. Het terrein is ruim en je hebt zoveel zitmogelijkheden in de tuin en bij het zwembad. Elke dag zwemmen! Zo uit je bed het bad in, super! De maand mei is een hele fijne maand om hier te zijn. Prachtige rozen in bloei en mooie kleuren en geuren in de hele tuin. Leven als God in Frankrijk!

10
Séjour en août 2021

Ta propriété est très belle et a tout pour satisfaire les jeunes et les "vieux", les sportifs et les relax, les amoureux de la nature et les passionés de livres, beaucoup de petits endroits pour s'isoler ou jouer! Merveilleux endroit de France. Un tout grand merci pour les 2 bouteilles de rosé que tu nous a offert pour notre arrivée et pour les délicieux figues. Tout est en ordre!

10
Commentaires de Froukje Veltkamp

Votre critique fait grand plaisir à moi ! Merci beaucoup !

Ajouter un message dans le livre d’or