Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Mas Cristol Pjan

Voir les photos (28)
/
 

Disponibilité de 'Mas Cristol Pjan'

Antoinella & Pieter Jan Eschauzier a mis à jour son calendrier le 01 déc. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Mas Cristol Pjan évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,7
Séjour en décembre 2020

Heel fijne dagen gehad in het huisje dat met veel liefde gebouwd is. Ook in de winter een erg fijne plek met houtkachel en warm bad in het maanlicht. Zeer fijn contact met Pieter-Jan en genoten van alle rust. Een inspirerende plek!

9
Séjour en juin 2018

Een zeer aangenaam en mooi huisje in een rustige idyllische omgeving. De vele ramen en groene omgeving rond het huis, het mooie terras met buitendouche maakte het een waar paradijs. Antoinella en Pieter-Jan waren zeer vriendelijk en gastvrij. In de directe omgeving liggen diverse leuke oude dorpjes en mooie wandelgebieden met prachtige natuur. Een echte aanrader.

9
Séjour en juillet 2017

Een heerlijke plek in natuurlijke omgeving! Gastvrij onthaal en verblijf. Prachtig zelfgemaakt huisje (dat met recht een natuurhuisje genoemd mag worden, het valt helemaal weg in de omgeving) met mooie zelfgemaakte meubelen. Het ligt ook erg mooi vlakbij de rivier (waar we weer een bijzondere stenencollectie hebben kunnen verzamelen). Pieter-Jan en Antoinella zijn een prettige gastheer/gastvrouw: sociaal, geïnteresseerd maar juist ook met respect voor je behoefte aan privé en rust.
Een aanrader voor wie een periode op een bijzondere plek en in alle rust in de natuur wil verblijven, maar wel met een mate van comfort.

8

Ajouter un message dans le livre d’or