Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Fourcaries 1

Voir les photos (26)
/
 

Disponibilité de 'Les Fourcaries 1'

Marja Van der Veen - Hogeweg a mis à jour son calendrier le 09 avr. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Fourcaries 1 évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,9
Séjour en août 2022

Zomer 2022.
Bij aankomst al gelijk het OOOH gevoel. Wat een prachtige plek en wat een rust. Het huis is heerlijk en van alle gemakken voorzien en het natuurlijke zwembad was heel fijn met de warme dagen. Ideale plek met kids. De vleermuizen in de avond, de herten en kikkers overdag. Het contact met de eigenaar is perfect verlopen. Kortom zeker voor herhaling vatbaar en een 100% aanrader!

9
Séjour en août 2022
Kees Froeling

Wat een heerlijke en ruime plek! In tegenstelling tot veel andere huizen die worden verhuurd is dit huis zeer compleet uitgerust. Je zit midden in de natuur tussen de velden en de bossen. Een van de dagen kwamen er twee reeën langs. In de omgeving zitten een paar erg goede restaurants en binnen een uur rijden vind je heel veel leuke stadjes en dorpen. Echt een aanrader!

9
Séjour en juillet 2022

Na eerder in Fourcaries II te zijn geweest, zijn we dit jaar met een kleiner gezelschap neergestreken in Fourcaries I. Het huis is anders van sfeer dan het buurhuis, iets ouder maar wel sfeervol en ruim. En een bijzonder rijk uitgeruste keuken, dat waren we van het buurhuis ook gewend. De terrassen rond het gebouw zijn redelijk prive dus je merkt niet veel van je buren.
De regio waarin dit huis ligt is erg geschikt voor een lange vakantie, er is genoeg te doen en wat ik ook prettig vind is dat je niet ver hoeft te rijden voor de meeste voorzieningen. In Salviac zit een bakker, een slager, wat eetgelegenheden en sinds kort ook een nieuwe supermarkt. Waar we vroeger naar Gourdon reden voor de dagelijkse boodschappen, kunnen we nu naar het veel dichterbij gelegen Salviac.

9
Séjour en juillet 2022

Wij verbleven met vier volwassenen en twee kinderen. Het huisje is de perfecte locatie voor (kleine) kids. Niet alleen is alles (stoel, bedje en heel veel speelgoed) ruimschoots voorhanden, ook kunnen kindjes zich uuuren bezig houden in de zwemvijver met kikkers zoeken en lekker plonsen. Het huisje zelf is zeer aangenaam ingericht, met de ideale grote slaapkamer beneden waar het lekker fris blijft. Ook de andere kamers en de twee badkamers waren tiptop in orde! De locatie is zeer rustig, je hoort 's avonds letterlijk niets en er zijn heel veel leuke uitstapjes in de buurt (bv. Lac vert in Catus, het stadje Cahors, de markt van Cazals,..). Ook de "auberge sans frontières" in Dégagnac (het dorpje dichtbij) is een echte aanrader. Wij hadden hier een fantastische tijd dankzij dit fantastisch huis en raden dit echt aan iedereen aan!

9
Séjour en juillet 2022

Les Fourcaries is heel rustig gelegen met een mooi natuurlijk zwembad. Rondom het huis zie je regelmatig hazen, torenvalken, vleermuizen en onderweg af en toe een ree. In de omgeving kan je mooi wandelen (met goede wandelschoenen). In de omgeving is er veel te doen: kanoën, bezoeken van steden, kastelen, grotten.
Het huis is inderdaad koel ook bij hogere temperaturen en het huis is voorzien van alle benodigdheden. Koelkast, vriezer, wasmachine, afwasmachine en combi oven-magnetron hebben we allemaal gebruikt. De WiFi vlakbij het huis is goed; voor 4G kan je de heuvel even oplopen. We hebben een prima verblijf gehad.

8

Ajouter un message dans le livre d’or