Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Mas de l’Artillou

Voir les photos (21)
/
 

Disponibilité de 'Mas de l’Artillou'

Sonja Rijsewijk - Schaap a mis à jour son calendrier le 25 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Mas de l’Artillou évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,2
Séjour en septembre 2022

Mooi vakantiehuis op een uitgestrekt domein met een zalig zwembad, BBQ en pingpongtafel, te midden van de natuur. Volledige privacy. Ook de keuken is zeer goed uitgerust. Vlotte afhandeling bij vertrek en aankomst. Top vakantie!

10
Séjour en août 2022

Allereerst dank dat we een week mochten genieten van jullie huis. Wat een heerlijke plek en wat een heerlijk huis. Een huis waarin je voelt dat hier met veel liefde aan gewerkt is.
Evelyn heeft ons heel gastvrij ontvangen en ons alles laten zien wat we deze week nodig hadden. Toen we geen warm water kregen, werden we direct geholpen. Heel fijn hoe snel het opgelost was.
Het huis was ook van alle gemakken voorzien. Vooral de woonkeuken is een feestje. Andere jaren gingen we meestal uit eten, maar deze keuken was zo'n feestje dat we samen als gezin gingen koken. Omdat er buiten een overkapping is konden we zelfs op die regenachtige dag nog lekker buiten genieten.
Wat betreft het zwembad, door het afdekdoek was het water heel behaaglijk en kon je er zo in. Daardoor zaten er eigenlijk ook weinig insecten in het water. De pingpongtafel was een leuke toevoeging evenals de aanwezige foam buizen voor in het water.
Kortom een week die voor ons gevoel veel te snel voorbijging. Zeker een plek om naar terug te keren en dan wat langer te blijven.

9
Séjour en août 2022

Onze vakantie zit er helaas bijna op. Wat hebben wij het geweldig naar onze zin gehad!! Jullie huis is zo gezellig en vooral goed voorzien van uitstekende keukenspullen. Onze kookfanaten waren er blij mee.
(We zullen jullie matrassen wel gaan missen. We hebben allemaal heerlijk geslapen)
Ik zal ook Evelyne en Christian bedanken voor uitstekende service. Wat een aardig stel!
Jullie alvast bedankt voor jullie betrokkenheid en attenties! Jullie en jullie huis zijn geweldig!
Hopelijk tot een volgende keer!!

10
Commentaires de Sonja Rijsewijk - Schaap

Hi Anita, ik zag dat je alweer hebt gereserveerd voor volgend jaar. Leuk, en ook een weekje langer zelfs. Dat wordt weer genieten! En....zoals je weet hebben we dan alle kamers boven voorzien van airco.....erg lekker voor in de hete zomers. Tot dan.

Séjour en août 2022

Ons verblijf bij jullie was erg aangenaam. Qua accomodatie ben je volledig uitgerust en heb je alles bij de hand. De dikke muren van het rustieke huis zorgt dat de temperatuur beneden aangenaam blijft. Gezien de hitte was dit boven niet onder controle te houden. De vele vliegenramen hielden de beestjes buiten.
We hebben genoten ven het uitzicht van op het domein en het zwembad is ideaal door het ondiepe gedeelte voor kinderen vanaf 4 jaar. Het hekje geeft alle veiligheid die je moet hebben.
Het contact met de eigenaars was steeds correct.
Een echte aanrader voor een groot gezin of 2 gezinnen van 4.

9
Séjour en juillet 2022

We hebben van een prachtige vakantie genoten in Mas de L'artillou. Het zwembad was zalig. Het uitzicht op de omgeving is geweldig, een omgeving waar je enkel de krekels en de vogels hoort.
Mas de L'artillou vormt een ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Een aanrader!

9

Ajouter un message dans le livre d’or