Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Mas de l’Artillou

Voir les photos (21)
/
 

Disponibilité de 'Mas de l’Artillou'

Sonja Rijsewijk - Schaap a mis à jour son calendrier le 08 sept. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Mas de l’Artillou évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,9
Séjour en août 2021

We hebben een leuke vakantie gehad in jullie huis. Het is prachtig gelegen in een heel rustige omgeving en voorzien van alle gemakken.   De kinderen hebben absoluut genoten van het grote zwembad en we hebben toffe uitstapjes gedaan naar Rocamadour,  St Cirq Lapopie,  Gouffre de Padirac, kanovaren op de Célé. Kortom we hadden een super vakantie.  

8
Séjour en août 2021

Het was een heerlijke week in jullie prachtige woning met het mooie zwembad. Bij aankomst was het prachtig weer en zijn we direct gaan zwemmen, kinderen vonden het bijzonder een “eigen zwembad”. De ligging is geweldig en de rust is voor ons als westerlingen echt bijzonder… Op woensdag was er een sterrenregen en dit was prachtig vanaf het zwembad te zien, zo donker is ook bijzonder trouwens. De kamers zijn ruim en bedden zijn goed, alles is schoon en keurig. Buiten staat een fijne BBQ en de keuken is overcompleet, je zal niet snel ergens naast grijpen. Kortom heerlijk tijd en we komen zeker terug!

10
Séjour en juillet 2021

We hebben zeker genoten van ons verblijf in Le Mas d'Artillou. We hadden geluk met het weer en hebben dus optimaal geprofiteerd van het grote verwarmde zwembad met mooi uitzicht.  De kinderen waren niet uit het zwembad te krijgen 🙂 

Alles was voorhanden en proper.  Het was een zeer aangenaam verblijf. Niets op aan te merken. 

Bedankt ook voor je mailtje tussendoor. We waarderen het erg dat jullie zo begaan zijn.

9
Séjour en septembre 2020

De vakantie is jammer genoeg reeds achter de rug. 
We hebben er de tijd van ons leven gehad en het was met spijt in het hart dat we dan ook hebben moeten vertrekken. Als we nog eens komen zal het meteen voor 2 weken zijn 

De mas is een echt pareltje die de authenticiteit eer aan doet.
Alles was ook aanwezig in het huis, de keuken is tot in de puntjes uitgerust en het was dan ook een plezier om er te koken.
Espedaillac is ongetwijfeld een aangenaam dorpje met zeer fijne mensen waar de rust primeert.

Graag wil ook nog langs deze weg de heer en mevrouw Vadell bedanken voor hun goede zorgen, het zijn echt schatten van mensen waar je op kan rekenen.
Het verhogen van de temperatuur van het zwembad met 2 graden was meteen een grote verandering, Otis heeft er nog met volle teugen van kunnen genieten, nogmaals dank hiervoor.
Kortom, we hebben er fijne herinneringen aan overgehouden 

9
Séjour en septembre 2020

Wij heerlijk genoten van jullie verblijf, we hebben vooral veel plezier gehad van het zwembad, met de fijne ligstoelen en geweldige parasols!
Van Yoga aan de badrand in het ochtendzonnetje tot en met het diner in de ondergaande zon.
Met het mooie uitzicht erbij was het een plaatje om niet te vergeten.
Het tennisabonnement is goed gebruikt en we hebben de wandelpaden (incl pelgrimsroute) gevonden en genoten van de prachtig omgeving, ook op de fiets.
Verder goed gebruik gemaakt van de keuken, welke van nagenoeg alles is voorzien.
Muziek en TV installaties waren eenvoudig te bedienen en WiFi had prima bereik.
Kortom: een heerlijke plek voor chillen, genieten van de stilte en actief bezig zijn.

9

Ajouter un message dans le livre d’or