Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Romarin

Voir les photos (32)
/
  • 7
  • 1
  • 3
  • 3
  • 2
 

Disponibilité de 'Le Romarin'

Attention! Rob Greven en Marieke den Ouden a mis à jour son calendrier le 19 juin 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en août 2013

We hebben een geweldige tijd gehad in jullie mooie vakantiehuis! Ook onze twee kinderen (2 en 4) hadden het echt naar hun zin. De oudste heeft zwemles van ons gehad in het ondiepe deel van het zwembad. De jongste vond het ook heerlijk om –onder toezicht- te spetteren in het bad en voelde zich verder helemaal thuis met de Nederlandse tv en ook met de dvd’s die we mochten gebruiken.
We hebben bijna elke dag kunnen barbecueën en konden daarbij gebruik maken van al die rozemarijn, maar ook van de salie en tijm. Ook plukten we de eerste pruimpjes van de bomen, klein maar heerlijk zoet.
We hebben uitstapjes gemaakt naar plaatsjes en marktjes in de buurt en ook naar Cahors. Leuk om te zien dat Franse restaurants kinderen heel gewoon vinden, dat is in Nederland soms wel anders.
Voor mij was het handig om af en toe even via internet contact te maken met het werk. Dat ging prima.
We komen zeker nog eens terug!

Jan, Eline en Kim (4) en Sven (2)

8
Séjour en août 2008

Wat een fijne vakantieplek! Het gebouw is verrassend, interessant en charmant. Het is ontzettend rustig in de buurt.
We hadden veel plezier bij het koken op de barbecue, met kruiden uit de tuin en met behulp van het uitstekende barbecuegereedschap.
Naast het ruime zwembad was de tafeltennistafel goed voor sportieve ontspanning.
We zouden dit zeker opnieuw boeken en het zonder meer aan onze vrienden aanbevelen. We zijn veel vaker in Frankrijk geweest maar dit huis staat zeker in de top van onze vakantie-ervaringen.
Het was heerlijk om er te zijn en we wilden eigenlijk niet vertrekken …

8

Ajouter un message dans le livre d’or