Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

coulou

Voir les photos (18)
/
  • 12
  • 5
  • 5
  • 2
  • 5
 

Disponibilité de 'coulou'

Le Cadet a mis à jour son calendrier le 02 oct. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en juillet 2016

Een geweldig vakantiehuis op een prachtige landelijke plek. Zowel de omgeving als het huis stralen rust uit. We zijn hier een week geweest met een groep van 10 man. ( 6 volwassenen en 4 kinderen)
Nadat we eigenlijk te vroeg arriveerde konden we toch direct het vakantiehuis betrekken. De eigenaar is zeer vriendelijk en erg behulpzaam, in de loop van de week kwam hij met wat delicatessen uit de streek en vroeg hij of alles naar wens was.
De foto's op de website doen eigenlijk onder voor het echte plaatje. Maar dat is ook wel weer een zeer aangename verassing bij aankomst. De verschillende kamers hebben genoeg privacy en zijn stuk voor stuk met liefde en aandacht ingericht en gedecoreerd, Iedere kamer heeft ook een eigen buitenoptrekje. ( gewoon goed over nagedacht)
Enige minpuntje is dat er buiten niet echt comfortabele zitstoelen aanwezig zijn, en de wifi verbinding is erg slecht.
Onze tweede vakantieweek hadden we elders geboekt wat achteraf erg jammer was, we hadden hier heel graag langer willen blijven.
Een heerlijke plek waar we absoluut naar terug willen, en een plek die we ten zeerste aanraden.

9
Commentaires de Le Cadet

Many thanks for your review. Next time you'll have a good internet connexion as we changed it :) Kind regards. Laurent

Ajouter un message dans le livre d’or