Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Laroche-Martel

Voir les photos (24)
/
 

Disponibilité de 'Laroche-Martel'

G.J. Klievink a mis à jour son calendrier le 27 fév. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Laroche-Martel évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2022
An

Helemaal top, meer dan dat we verwacht hadden! Zo heeft elke slaapkamer een eigen badkamer, zeker een pluspunt. Een super mooie omgeving met rivier dichtbij, en alles op het domein wat je nodig hebt. Zwembad met buitendouche en toilet, BBQ, schaduwplaatsjes onder de bomen in de tuin. Huis met alles erop en eraan. Instant vakantiegevoel!

10
Séjour en juin 2022

Wij kijken terug op een heerlijk verblijf in Laroche. Zeer ruime gite en van alle gemakken voorzien zelfs de luxe van een afwasmachine en het gebruik van een wasmachine. Je waant je even grootgrondbezitter op dit prachtige perceel van 1,5 ha met alle privacy. Heerlijk buiten ontbijten en genieten van een kopje koffie op het bankje in de zon omgeven door lavendel bevolkt door talloze vlinders. Vanuit Laroche zijn er vele mogelijkheden voor het maken van uitstapjes naar o.a. leuke stadjes en kastelen. Een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Leuk om eens een marktje te bezoeken met aansluitend een gezellige lunch op een van de vele terrasjes. Daarna wacht er het heerlijke zwembad voor de nodige afkoeling. En dan tijd om te genieten van een heerlijk glas wijn met de nodige franse kaasjes....
Kortom het is/was genieten in "La Douce France"! Wat wil een mens nog meer. Wij komen zeker terug!

10
Séjour en juillet 2021

Een prachtige plek om vakantie te vieren. Uitstapjes zijn in de buurt. De gite is compleet en ruim! Je komt echt tot rust. De gite staat apart van de vakantiewoning en dat maakt dat je helemaal privé zit. De tuin en het zwembad maken het helemaal af. Dit deel je met de andere gasten van de vakantiewoning, en dat gaat prima. Je gunt elkaar 'zwem momenten'. Wij hebben zo genoten dat we komende zomer weer gaan!

10
Séjour en septembre 2019

Prachtig huis en van alle gemakken voorzien. Mooi zwembad en alles zeer schoon. In de omgeving zijn leuke dorpjes en in Martel kan je heerlijk eten. Kortom, een aanrader!

10
Séjour en juin 2019
Herman & Henriëtte Jansen

Op dit moment zijn we met terug na deze gite twee weken gehuurd te hebben. We kunnen. niet anders concluderen dan dat we een topvakantie gehad hebben, de mooiste in ons 25-jarig huwelijk. De woning is nog mooier dan het zich op de foto’s laat aanzien. We hadden onze elektrische fietsen meegenomen en sinds jaren onze auto nagenoeg niet gebruikt tijdens deze vakantie. Wat een prachtige omgeving maar ook een heerlijk domein om op te verkeren. Wie van rust houdt, kunnen we deze gite van harte aanbevelen. Overdag fietsen en ‘s avonds genieten van een heerlijk glas wijn met een Frans kaasje, ondertussen genietend van het lawaai van de stilte. Tegen de gite is lavendel geplant waar je de kolibrivlinders druk bezig ziet met het verzamelen van nectar met kun lange snuit. Prachtig gezicht. Ook genoten van het heerlijke zwembad met de buitendouche. Alles wat we als Nederlanders nodig hebben was in deze gite aanwezig, zoals goede bedden, fijne zitbank en keukeninrichting. Als het van binnen buitengewoon moet zijn, zeg maar. Ook tijdens de hittegolf was het prima verkeren in deze woning door de dikke muren. De vriendelijke eigenaren maakten e.e.a. compleet, dank daarvoor!

10

Ajouter un message dans le livre d’or