Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Chalets du Soleil

Voir les photos (21)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 1
  • 3
10,0
Classement
 

Disponibilité de 'Chalets du Soleil'

Attention! Danièlle Nawijn a mis à jour son calendrier le 16 fév. 2023

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Chalets du Soleil évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2020

Een uitstekende plek om volledig tot rust te komen, maar ook een park met de nodige voorzieningen om met kinderen te bezoeken. Danielle doet haar uiterste best om het iedereen volledig naar de zin te maken. De kok in de bistro is echt goed, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wij zochten een plek om even lekker bij te komen van de dagelijkse drukte, en wat vanuit Nederland in 1 dag te bereizen is. Het huisje is van alle gemakken voorzien, ruime koelkast, vaatwasser en het sanitair is ook uitstekend. Leuke restaurantjes in de buurt, veel wijnboeren die bezocht kunnen worden, en supermarkten dicht in de buurt. De bedden zijn ook zeer goed. Iedere ochtend zijn verse gebakken broodjes bestelbaar. De sfeer is relaxed en je komt hier meteen tot rust. Een echte aanrader!!!

10
Commentaires de Danièlle Nawijn

Bedankt voor uw recentie ! Ons doel is om te kunnen meedragen aan een mooie vakantie. Leuke en gezellige gasten zoals jullie mogen altijd terugkomen ;) Tot ziens !

Ajouter un message dans le livre d’or