Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

L’Écurie

Voir les photos (39)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
 

Disponibilité de 'L’Écurie'

jan van gils a mis à jour son calendrier le 08 juin 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en août 2018

Alleraardigt ontvangst dor Jan de eigenaar. Het is een complexje met een vrijstaande Gite en in het hoofdgebouw (Waar Jan zelf woont) bevinden zich nog 2 appartementen voor andere gasten. De losstaande Gite waarin wij verbleven is heerlijk. ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. De grote slaapkamer heeft een ruime badkamer en de slaapkamer boven nog een aparte badkamer.
Er bevind zich op het terrein een ruim zwembad met ligstoelen, dat hadden we zeker nodig in de warme week die wij troffen. op loopafstand is een klein dorpswinkeltje voor de nodige kleine boodschapjes, voor de grotere supermarkten moet je eens stukje rijden. Mooie heuvelachtige omgeving, veel wijnboeren, leuke kleine stadjes, mooi voor wandelen en fietsen. Prima plek en prima zeer relaxte gastheer, die er voor je is als je hem nodig hebt voor tips etc, en anders zie of hoor je hem niet. Heerlijke stek.

8

Ajouter un message dans le livre d’or