Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Bouyssac la Rivière

Voir les photos (17)
/
 

Disponibilité de 'Bouyssac la Rivière'

Jacqueline & JJ Schut a mis à jour son calendrier le 11 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Bouyssac la Rivière évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en août 2020

Nadat we al een week terug thuis waren, waren we nog aan het nagenieten van onze fantastische week. Wij hebben genoten van de stilte en de natuur. Ook een hele mooie omgeving die wij met de fietsen verkend hebben. Het huisje was volledig naar onze verwachtingen en de ligging aan de Lot was top.

9
Séjour en août 2020

What a lovely place! We enjoyed the privacy in having no neighbors and our very own access to the river. Our days were filled with swimming, trips with the canoe, relaxing on the terrace and watching the kingfisher flying by. The nearby village Puy-l’Évêque is very charming, provides several bakerys and a nice café.

10
Séjour en juillet 2020
Michelle

Onze week bij de ”Bouyssac la Rivière” was een geschenk uit de hemel. We werden heel hartelijk ontvangen door gastheer en dame J&J Schut voor de sleutel en wat uitleg. Bij het huisje aangekomen kwam de oase van rust ons tegemoet. Het huisje ligt direct aan de rivier en heeft een HEEL gezellig terras/balkon met uitzicht op de rivier waar je tot heel laat zon hebt. Dit is écht een plek om te relaxen. Alleen maar natuur(geluiden) om je heen. Ons hondje heb ik nog nooit zo gelukkig gezien, vissend en spelend in the rivier. Het begin is ondiep dus perfect voor hondjes (of kinderen). De kano en roeiboot waren ook een goede toevoeging. Het huisje is ook van binnen heel gezellig ingericht en alles is aanwezig (inclusief goed internet). En heel belangrijk: het heeft een heel lekker bed en een goede douche. Wij komen zeker nog een keer terug!!!!

10
Séjour en juillet 2020

We kenden de regio al, maar dit was een unieke plek. We hadden ontzettend veel geluk met het weer. Twee weken lang 25 graden of meer. Het huisje is klein maar fijn, met smaak en oog voor detail ingericht.
En wat is er leuker dan in een kajak de Lot op? Of te zwemmen? En dan al de vogels en kikkers, het geluid van de natuur... geweldig.

9
Séjour en octobre 2019

We hebben een geweldige vakantie gehad in het mooie huisje aan de Lot.Met een temperatuur van 28 graden was de vakantie helemaal af.We kwamen om een meerval en een barbeel te vangen en dat is zeker gelukt.Elke avond tot laat op het balkon zitten met een goed glas wijn en een kaasplankje.Wat wil een mens nog meer.We hebben voor volgend jaar alvast geboekt.Nu twee weken want 1 week is te kort om alles in de buurt te bekijken.
Jacqueline & JJ tot volgend jaar.
Groet van Rob en Joke Leenheer.

9

Ajouter un message dans le livre d’or