Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Mas Taillet - La Maison de Xatart

Voir les photos (18)
/
  • 8
  • 3
  • 4
  • 2
  • 3
  • 4
9,5
Classement
 

Disponibilité de 'Mas Taillet - La Maison de Xatart'

Ron Vos en Dick Blancke a mis à jour son calendrier le 25 nov. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Mas Taillet - La Maison de Xatart évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en septembre 2019

Voor het tweede jaar op rij waren wij een kleine week te gast in de chambre d'hotes van Ron en Dick. En voor de tweede keer hadden we een heerlijke tijd. De plek is geweldig - uitkijkend over de toppen van de bergen, de ene dag in blakende zon, de volgende ochtend gehuld in wolkenflarden. De chambre d'hotes is gezellig, ruim en dik-voor-mekaar. Het dorpje Prats de Mollo is gezellig en veelzijdig genoeg om er dagelijks wel te willen komen. De omgeving is sowieso geweldig (voor wie van ruig houdt). En het gastheerschap van Ron en Dick tops it off: we voelen ons door hen zeer welkom en thuis. Elk jaar fijn om hen weer te zien. Kortom: fijne plek, Mas Taillet!

9
Commentaires de Ron Vos en Dick Blancke

Jullie beschrijven precies het gevoel, waarom wij het zelf hier zo fijn vinden wonen. Dankjewel.

Séjour en août 2019
Spraakman en Snoei

Een fantastische vakantie in een prachtig compleet vakantiehuis op een prachtige locatie.
Zwembad is groot en schoon en vanaf het terras een prachtig uitzicht.
Ron en Dick zijn vriendelijk en niets is te veel gevraagd!

9
Commentaires de Ron Vos en Dick Blancke

en jullie hebben de vakantie helemaal compleet gemaakt met canyoing en paardrijden! Het was gezellig jullie rondom huis te hebben.

Séjour en août 2018

Wij hebben een heerlijk week gehad in de gîte. Deze was heel comfortabel, schoon en ruim met groot terras. Dick en Ron zijn geweldige gastheren zonder opdringerig te zijn. Lekker ongedwongen en goede tips. We hebben veel moois en leuke dorpjes gezien. De Spaanse kust is ook dichtbij. Bij de gîte was de temperatuur perfect in deze hete zomer.Het contact met de dieren is ook leuk, vooral de poezen zaten vaak bij ons op terras. Kortom een aanrader. Wie weet komen we nog eens.

10
Commentaires de Ron Vos en Dick Blancke

Fijn om te horen dat jullie misschien nog eens komen Rob en Ans. Je bent van harte welkom.

Séjour en août 2018

Wij zijn het tweede jaar op rij naar Mass Taillet op reis gegaan en het was weer perfekt in orde
De gastheren hadden alles perfekt klaargemaakt voor onze aankomst en tijdens ons verblijf bijgestaan met tips over de wandelingen en bezienswaardigheden .
Bedankt voor de fijne vakantie
Marc , Lys en the kids

10
Séjour en mai 2018

Via 4 overnachtingen met de tent op de heenweg kwamen wij begin mei als gezin met 3 kinderen van 7, 9 en 11 aan in het grote huis in de bergen. Een heerlijk groot huis, met alle voorzieningen en voor iedereen een eigen slaapkamer! Prachtig rustige plek met mooie vergezichten. Mooie flora en fauna, leuk cultuurhistorisch stadje en dus prima wandelen. De kinderen vonden het heel leuk om de dieren van/met Dick (en Ron) te voeren en te aaien en om wild te spotten of te ontdekken (vuursalamanders). Verder af en toe natuurlijk lekker in het zwembad (al lekker opgewarmd, kap bleef er ook tijdens het zwemmen op 1 warme zonnige dag na overheen met een opening aan de zijkant). Er was wel WiFi, maar er was alleen bereik aan de terraskant van het huis. Dick en Ron hebben wij leren kennen als zeer aardige, gedreven en gepassioneerde gastheren, die overdag in het dorp in een ander huis aan het klussen waren en 's ochtends en 's avonds in en om de oude boerderij bezig waren. Altijd fijn aanspreekbaar en bereikbaar, nooit te aanwezig of opdringerig. Prima dus! Wij vonden het vanuit Nederland wel ver rijden, maar absoluut de moeite waard. Heerlijke week gehad! Daarna met de tent in etappes weer terug....

9
Commentaires de Ron Vos en Dick Blancke

Bedankt voor je reaktie Wim. Fijn dat jullie zo genoten hebben, en gelukkig was het weer niet al te slecht.

Ajouter un message dans le livre d’or