Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Mas l’Arcadie

Voir les photos (16)
/
 

Disponibilité de 'Mas l’Arcadie'

Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels a mis à jour son calendrier le 01 juil. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Mas l’Arcadie évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,8
Séjour en juin 2022
Wouter & Amy

Dit is een absoluut pareltje. Kleinschalig, groen paradijs met heerlijk zwembad en geweldig hartelijke eigenaren die je met plezier de weg wijzen in de regio (wielrennen, mountainbiken, wandelen, linksom, rechtsom - alles kan). De regio is méér dan de moeite waard. Wij gingen hier, als ZZP'ers, een weekje remote werken en dat is ons zo goed bevallen dat we direct ter plaatse hebben bijgeboekt. Normaal zijn we echt van het ontdekken en zijn we vaak de hort op, maar hier wilden zélfs wíj regelmatig op ons bedje aan het zwembad blijven liggen. En dat wil wat zeggen over de relaxte sfeer! Jan & Monique, dank jullie wel voor de fijne tijd.

10
Commentaires de Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Merciiiiiiii beaucoup Amy en Wouter voor jullie lieve woorden. We worden er stilletjes van (ook dat wil wat zeggen)! Heerlijk dat jullie zo van ons plekje en de omgeving hebben genoten. Bon courage met jullie werkzaamheden en een mooie en sportieve zomer in Nederland gewenst. Bisousssss Jan & Monique

Séjour en août 2021

We hebben in een waar paradijsje verbleven. Appartement is helemaal af, van alle gemakken voorzien en zeer comfortabel. Daarbuiten zijn het hele huis, de tuin en zwembad prachtig en met liefde verzorgd en gedecoreerd. Jan en Monique zijn heel aardig, laten je vooral met rust maar zijn ook altijd beschikbaar voor hulp of een praatje. De regio is ook top; mooie dorpen, meerdere leuke stadjes op korte afstand, bergen en zee dichtbij. Grote aanrader.

10
Commentaires de Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Dankjewel Victoria en Arvid voor de mooie recensie. Goed te horen dat jullie zo genoten hebben. Succes met het opstarten van de werkzaamheden na de vakantie! Warme groeten uit Tordères Jan en Monique

Séjour en juillet 2021

Voor ons was dit een geweldige vakantie. Dit wordt gevoed door een heerlijk appartement, een fantastisch uitzicht, zeer aardige eigenaren en een fijn zwembad. Het geheel wordt uitstekend onderhouden, de tuin is groen en je waant je door de diverse palmen in een mediterrane sfeer. De tips voor bezoekjes zijn geweldig en worden gedoseerd aangeboden. Meestal gaan we niet twee maal naar hetzelfde adres maar nu slaat de twijfel toch wel erg toe. Een klasse adres!!!!

9
Commentaires de Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Merciiiiiiii Ria en Rien!!

Séjour en septembre 2020

Een heerlijke plek om tot rust te komen. Het appartement (bg) is niet groot, maar voldoende ruim als je veel buiten bent. De bedden zijn uitstekend, net als badkamer en keuken. Alles is aanwezig! De gastvrijheid van Jan en Monique wordt in bijna alle recensies uitermate positief beoordeeld en daar sluiten wij ons volledig bij aan! Tenslotte de omgeving: geweldig!! Er is veel te zien, te doen en van te genieten.

9
Commentaires de Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Merci beaucoup Marijk & Henny!

Séjour en août 2020

Een heel leuke week gehad in Mas l'Arcadie. Genoten de rust, het zwembad en het omliggende landschap. Jan en Monique zijn heel gastvrij en super behulpzaam!

10
Commentaires de Jan Trimpe Burger & Monique Gijzels

Bonjour Stefan, Wat fijn dat jullie zo genoten hebben. De volgende keer een andere fietstocht door de Pyreneeën. Keuze genoeg!

Ajouter un message dans le livre d’or