Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Domaine Roujos - Pastel

Voir les photos (24)
/
 

Disponibilité de 'Domaine Roujos - Pastel'

Sylvie en Alain Vanderelst a mis à jour son calendrier le 17 fév. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Domaine Roujos - Pastel évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en septembre 2019

Wij verbleven in het huisje Ocre. Heel fijn, schoon en compleet huis. Heerlijk zwembad. De waterkoker functioneerde niet goed, dit aangegeven en de volgende ochtend kregen we een nieuwe. Fijne service. Veel privacy. Er kwam ook nog een hertje langs. Horren voor de ramen (niet dat er veel insecten zijn maar toch fijn als je de ramen open wilt zetten).

9
Séjour en août 2019

Wat heb ik met mijn vrouw en 2 kinderen ( 2.5 en 4 jaar ) een heerlijk verblijf gehad op landgoed Roujos. Wij hadden gite Occra gehuurd en het eerste wat opviel was de ruimte. Wat groot en leuk ingedeeld. Er is boven een gemeenschappelijk speelruimte voor de kinderen en de bedden slapen heerlijk. Een grote plus is het verwarmd zwembad. De kinderen stonden bibberend in het zwembad in Nederland en in Roujos konden ze heerlijk lang zwemmen. In de buurt heb je genoeg bezienswaardigheden wat aan te rijden is (Toulouse, Montauban, Auch Tarban en nog veel meer). Ons ontvangst op het landgoed was heel hartelijk en ik zou een verblijf hier iedereen durven aan te raden!

9

Ajouter un message dans le livre d’or