Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Fleuron

Voir les photos (19)
/
 

Disponibilité de 'Le Fleuron'

Anita Hompus en Vries Zuidam a mis à jour son calendrier le 24 juin 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Fleuron évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,6
Séjour en août 2020

Net terug van 3 weken rust en ruimte in deze heerlijke gite. Wat hebben wij genoten van deze prachtige omgeving, waar we met onze elektrische fietsen heerlijk gefietst hebben. Maar ook van het grote grasveld waar we in de schaduw heerlijk hebben zitten lezen. Broodjes bezorgd en heerlijk gegeten met andere gasten of samen van de door Anita gekookte maaltijden. Geen Corona stress daar, maar heerlijk uitgerust en onze hoofden leeggemaakt. In een woord: geweldig, met dank aan deze lieve gastheer en gastvrouw die alles deden om ons een fantastische tijd te geven.

10
Commentaires de Anita Hompus en Vries Zuidam

Hartelijk dank voor jullie geweldige recensie!

Séjour en juillet 2020
Richard

Anita en Vries, gastvrouw en heer begrijpen wat gastvrijheid betekent. Mooie Gites en 100% service!

10
Commentaires de Anita Hompus en Vries Zuidam

Harteljk dank voor de mooie recensie!

Séjour en septembre 2019

Een voortreffelijk adres in de Loire streek? Wij vonden het bij Lavau Vacances. Goed toegeruste gite, geweldige gastheer en gastvrouw, lekker eten (optioneel), ruim en rustig, op bereikbare afstand van Angers, Nantes, Tours, Le Mans en alle mooie bestemmingen daar tussen.

10
Séjour en septembre 2019

Een heerlijke gîte die van alle gemakken is voorzien, een prachtig uitzicht en erg lekker gegeten tijdens de table d'hôtes; het was ook erg gezellig om samen met Anita, Vries en de andere gasten te eten. Kortom: voor herhaling vatbaar!

9
Séjour en août 2019

Wat een fijne week hebben wij samen met onze twee zoons bij jullie gehad! Gite La Colline is ons geweldig goe bevallen. Super mooi ingericht en werkelijk van alle gemakken voorzien. Wij willen jullie bedanken voor jullie gastvrijheid en voor jullie geweldige servicegerichtheid, jullie zijn hier zo geschikt voor!

10

Ajouter un message dans le livre d’or