Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Bigorre Holiday Cottages - Farmhouse

Voir les photos (9)
/
 

Disponibilité de 'La Bigorre Holiday Cottages - Farmhouse'

Attention! Paula a mis à jour son calendrier le 02 nov. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Bigorre Holiday Cottages - Farmhouse évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en août 2019

We hebben echt enorm genoten van onze vakantie in La Bigorre. Rob en Paula zijn heel hartelijke mensen met het hart op de goede plaats. Vanaf onze eerste ontmoeting zorgden zij dat we ons thuis voelden. Aan alles is gedacht in het huis en het is heel schoon. Er is speelgoed voor alle leeftijden. Wij hadden alsnog van alles zelf meegenomen, maar dit was echt niet nodig. De overkapping is heerlijk op hete dagen en we hebben ook gebruik gemaakt van de fietsen om de omgeving te verkennen. Het zwembad hebben we ook intensief gebruikt heerlijk om 's morgens in te zwemmen of om 's middags met de kinderen te spelen. En een heel fijn gevoel dat er een groot hek om heen staat voor de kinderen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke onbezorgde vakantie in een mooie omgeving. Wij gaan hier zeker nog een keer terug naartoe.

10
Commentaires de Paula

Heel erg bedankt voor je mooie reacties. Het was leuk jullie allemaal te ontmoeten en ik ben zo blij dat je een goede vakantie hebt gehad. We hopen je weer te mogen verwelkomen in La Bigorre!

Séjour en juillet 2019

Dear Paula and Rob,

We had a wonderful stay in the farmhouse.
You gave us a superwarm welcome. You were very kind and always willing to help.
The bigorre holiday cottages are really a paradise for the children; with the swimming pool and all the toys, they were always busy.
And so we, the parents, as the children were playing on their own, we were super relaxed ;-).

Thanks for the nice holiday.
Ellen and Dave

9
Commentaires de Paula

Hi Ellen and Dave, thank you so much for your lovely comments. It was great to meet you and your family and we are so pleased you had a good holiday. We hope we can welcome you back to La Bigorre! Erg bedankt, Paula and Rob

Séjour en juillet 2018

We werden heel hartelijk ontvangen door Paula en Rob. La bigorre ligt in een mooie streek en het domein is super, de kindjes kunnen er naar hartelust spelen want aan speelgoed is er zeker geen gebrek. De farmhouse was heel mooi en netjes. Een echte aanrader bij een warme Engelse familie.

9
Commentaires de Paula

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Het was zo leuk om jullie allemaal te ontmoeten en ik ben blij dat je van je vakantie hebt genoten. Ik hoop dat we je weer kunnen verwelkomen in La Bigorre!

Ajouter un message dans le livre d’or