Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Maison La Roche

Voir les photos (34)
/
 

Disponibilité de 'Maison La Roche'

Jo Bower a mis à jour son calendrier le 05 déc. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Maison La Roche évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en septembre 2019
Marco, Marina en onze hond Saartje

Maison La Roche is het perfect plekje voor mensen die houden van rust, een mooie omgeving en gezelligheid. De gites is supergoed verzorgd, gezellig en comfortabel ingericht. Er is gedacht aan de kleinste details. de bedden zijn opgemaakt met heerlijk fris ruikend beddengoed, de badkamer is klein maar werkelijk aan alles is gedacht. Handdoeken liggen klaar op je bed. Verblijf je voor een langer periode dan wordt je beddengoed en handdoeken regelmatig gewisseld.
Het weer was heerlijk en de tuin biedt alles voor een ontspannen dag in de zon of in het door de bomen gefilterde zonlicht. Het zwembad biedt de nodige verkoeling.
De gites en de tuin worden gescheiden door een zeer rustig weggetje. Absoluut geen probleem om je hond daar lost te laten lopen, de paar auto's die langs komen houden er rekening mee dat er honden op de weg kunnen zijn.
Jo, de eigenaresse, doet er alles aan om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Ze maakt contact maar is zeker niet opdringerig, ze past zich aan aan wat de gasten prettig vinden. Ze geeft leuke tips en adresjes om te bezoeken in de omgeving, Ook kan je bij haar terecht voor tips voor lekkere en gezellige restaurants. en een middagje oppassen op onze hond was ook geen probleem omdat wij een bezoek wilde brengen aan de vogelshow in Chauvigny waar honden geen toegang hebben.
L'Isle Jourdain is een gezellige klein plaatsje, het heeft een paar restaurantjes en barretjes waar je heerlijk kunt lunchen, er is een supermarkt, bank en uiteraard een boulanger, alles op loopafstand van de gites. De korte route gaat via een stijl straatje of, wat langer onderweg maar wel redelijk vlak, via het viaduct. Bourpeuil heeft ook een paar restaurantjes voor een prima lunch.
Al met al een prima plek voor een ontspannen vakantie in een mooie omgeving.

10
Séjour en juillet 2018
M. Barends

We hebben genoten van onze 2 weken bij Jo. Het huisje, de goede zorgen en attenties waren fantastisch. Een leuk welkomstpakket. En ook aan de hond was gedacht. Alles wat een mens zich kan wensen op vakantie was er. Wij komen zeker terug.

10

Ajouter un message dans le livre d’or