Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Mepieds

Voir les photos (30)
/
 

Disponibilité de 'Mepieds'

Attention! Ewold Pasman a mis à jour son calendrier le 09 déc. 2019

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Mepieds évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,3
Séjour en septembre 2018

We hebben het prima naar ons zin gehad in Mepieds. Het huis is zeer comfortabel, heeft veel ruimte en een gezellige leefkeuken. De omheinde tuin was voor onze hond ideaal. Ook prettig is dat je in de omgeving leuk kunt wandelen met de hond.. Er zijn vele mooie plaatsen en kastelen in de buurt. In dit gebied zie je veel zonnebloemvelden, eind augustus zijn deze uitgebloeid, maar wat een plaatje zal het zijn als de zonnebloemen in bloei staan.

9
Séjour en juillet 2017

Een mooi groot huis met idyllische tuin! Veel kamers, praktisch ingedeeld, mooie leefkeuken. Voor gezinnen met jonge kinderen ideaal: veel leuke speelhoeken, afgesloten tuin, zwembad, kinderbedje en -stoel, zelfs een traphek! TV missen we niet, bovendien is de Wifi uitstekend. Met de app Opera kun je NL televisie kijken. Keuken van alle gemakken voorzien, fijne badkamer, ruime slaapkamers. Het blijft ook bij 35 graden buiten in huis binnen heerlijk koel.
De omgeving is rustig (in oogsttijd wel veel landbouwverkeer langs het huis) en mooi. Er is veel te doen, ook voor kinderen. De dierentuin in Doué-la-Fontaine is een echte aanrader, net als Azay-le-Rideau en de tuinen van Beau Riveau (zeker ook voor kinderen).
Voor de wijnliefhebbers: bezoek Domaine La Noblaie (biologisch) bij Chinon!

8
Séjour en juillet 2017

Een mooi groot huis met idyllische tuin! Veel kamers, praktisch ingedeeld, mooie leefkeuken. Voor gezinnen met jonge kinderen ideaal: veel leuke speelhoeken, afgesloten tuin, zwembad, kinderbedje en -stoel, zelfs een traphek! TV missen we niet, bovendien is de Wifi uitstekend. Met de app Opera kun je NL televisie kijken. Keuken van alle gemakken voorzien, fijne badkamer, ruime slaapkamers. Het blijft ook bij 35 graden buiten in huis binnen heerlijk koel. De omgeving is rustig (in oogsttijd wel veel landbouwverkeer langs het huis) en mooi. Er is veel te doen, ook voor kinderen. De dierentuin in Doué-la-Fontaine is een echte aanrader, net als Azay-le-Rideau en de tuinen van Beau Riveau (zeker ook voor kinderen). Voor de wijnliefhebbers: bezoek Domaine La Noblaie (biologisch) bij Chinon!

8
Séjour en août 2015

Wij hebben een fijne week gehad in Mepieds. In de omgeving is veel te zien. Het huis is ruim en heeft een grote gezellige keuken met open haard. De ommuurde tuin geeft veel privacy en je kunt er lekker in de zon of schaduw zitten. Het opzetzwembaden is door de kinderen goed gebruikt.

8
Séjour en juillet 2015

Geweldig huis en tuin! We hebben genoten van de rust en de ruimte zowel binnen als buiten. Elke dag buiten eten; door de beschutte tuin kun je al vroeg buiten zitten. En je vindt er bovendien altijd een plekje in de schaduw of kunt afkoelen in het zwembad. Het huis is ideaal en van alle gemakken voorzien. Schitterende grote slaapkamer met mooi uitzicht. Elke ochtend een verrassing om de gordijnen open te doen en te zien hoe het licht op de graanvelden schijnt. Ook ideaal als je kleine kinderen hebt zoals wij. Een vakantie om niet snel te vergeten nu onze zoon van 2,5 bij jullie zindelijk is geworden. De omgeving is ook erg mooi en genoeg te doen met leuke markten, kastelen en zwemmen in de rivier.

8

Ajouter un message dans le livre d’or