Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Maison la Cigale

Voir les photos (23)
/
  • 10
  • 3
  • 4
  • 4
  • 3
9,9
Classement
 

Disponibilité de 'Maison la Cigale '

Rinaldi a mis à jour son calendrier le 24 oct. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Maison la Cigale évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,9
Séjour en juillet 2021

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in dit mooie vakantiehuis in de Provence. De woning is mooi, licht, luchtig en modern, heeft mooie kamers en badkamers. De inrichting is gerieflijk en heeft alle moderne voorzieningen (wasmachine, afwasmachine, alle keukentoestellen). Alle benodigdheden zijn aanwezig. De woning en de bedden zijn proper. De ligging is geweldig, op maar enkele kilometers van mooie plaatsen en bezienswaardigheden. Het goed onderhouden zwembad geeft de nodige verkoeling na een daguitstap. Enige echte minpunt is dat de aflopen van de douches niet goed aflopen, maar de eigenaars zullen hier ongetwijfeld aan verhelpen. Contact met de eigenaars verloopt vlot en correct.

9
Commentaires de Rinaldi

Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij dat jullie een fijne vakantie gehad te hebben! Intussen is het probleem met de aflopen nagekeken en opgelost. Hopelijk tot een volgende keer, Lieven en Manuela

Séjour en juillet 2020

Met de hele familie trokken we midden juli naar Allemagne-en-Provence. In coronatijden geen evidentie maar we zouden verblijven in een prachtig vakantiehuis voor ons alleen en met een zwembad voor ons alleen.
De verwachtingen lagen hoog maar daar werd ruimschoots aan voldaan...
Wat een prachtige accommodatie en locatie!!!
Alles was aanwezig wat je als familie nodig hebt. De foto's op de website, de beschrijving van het huis, ... er was niets overdreven.
De streek is een echte aanrader en het vakantiehuis is een zeer goede uitvalsbasis voor allerlei activiteiten en uitstappen.
De eigenaars zijn heel attente en correcte mensen en de communicatie verloopt heel vlot.
Een echte aanrader!!!

10
Séjour en mai 2019

Heel ruim, lichtrijk en net huis. Alles wat je maar kan bedenken is aanwezig in de keuken! Er zijn zeer ruime slaapkamers en moderne en grote badkamers. De woning is goed onderhouden en wordt kraaknet ter verhuring aangeboden, ook het zwembad is perfect in orde! Rustige ligging in een gebied met mogelijkheid tot vele uitstappen. Een aanrader!

10
Séjour en juillet 2018

Op deze prachtige vakantiewoning valt niets aan te merken. Recente woning, gelegen in een erg rustig straatje. Ruime woonkamer, volledig uitgeruste keuken, luchtige slaapkamers, 3 badkamers en 3 toiletten, groot en net zwembad. De woning ligt in een mooie streek, binnen een straal van 10 à 15 km zijn er heel wat bezienswaardigheden. De ideale vakantiewoning!

10
Séjour en juin 2018

Maison magnifique avec tous conforts (équipements pour bébé , literie, vaisselle...) et très propre. La piscine est très appréciable et très belle. Maison située dans un endroit calme en campagne.

10

Ajouter un message dans le livre d’or