Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Villa Crousadou

Voir les photos (30)
/
 

Disponibilité de 'Villa Crousadou'

GIRAUDO DAVID a mis à jour son calendrier le 01 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Villa Crousadou évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en juillet 2020
Merel

Wat een fantastische plek en een prachtig verzorgd huis. We hebben hier met z’n 10-en (4 volwassenen en 6 kinderen) een zorgeloze week gehad. Het was genieten en vooral afkoelen in het zwembad, ook ‘s avonds met de disco lampen aan. Er is in bijna alle slaapkamers airconditioning voor een frisse nacht. David is een bijzonder gastvrije eigenaar. De bedden waren opgemaakt bij aankomst en een ruime hoeveelheid handdoeken lagen klaar. Bovendien was het huis brandschoon. We werden verrast met heerlijke groente en vers fruit van het land van zijn eigen ouders en getipt voor leuke mountainbike paden met de kids.
Ook de omgeving biedt veel, romantische slenterdorpjes, mooie chateaus en wandeltochten. Het was iets te warm om echt heel actief te zijn, maar juist daarom hebben we extra genoten van het huis met tuin en zwembad. Voor de kindjes zonder diploma, is er een afdekzeil voor het zwembad als ouders niet in de buurt zijn. Maar onze kleine vond het bad (met jacuzzi) ook al “the bomb”.
Een enorme aanrader wat ons betreft!

10
Commentaires de GIRAUDO DAVID

Un grand merci à des vacanciers agréables, super sympas et respectueux. J'ai adoré leur faire plaisir, leur faire découvrir notre belle Provence. Famille adorable que je recevrais à nouveau avec un immense plaisir. Bonne continuation. David

Ajouter un message dans le livre d’or