Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Renardeau

Voir les photos (30)
/
 

Disponibilité de 'Le Renardeau'

Nicole & Dirk Baudoncq a mis à jour son calendrier le 02 juil. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Renardeau évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en septembre 2021

Magnifiek !!! De omgeving, het centraal gelegen Guillestre, het fijne onderkomen Le Renardeau ! Zoveel te zien en te beleven in de prachtige natuur. De routes en informatie liggen allemaal klaar, en door Dirk altijd met een goed verhaal en zinnige gegevens nog verder uit te breiden. Dank !

10
Séjour en septembre 2021
Daniëlle & Peter

Net terug van 10 dagen Le Renardeau. Zeer welkom ontvangen door Dirk en Nicole. Het huis was erg mooi, opgeruimd, en er was echt van alles aanwezig. Naast de 'rode map' in het huisje met allerlei suggesties voor in de omgeving, wandelroutes ect, heeft Dirk ons meerdere dagen als gids meegenomen naar verschillende locaties (col de Vars, La Bonette, Granon ect). Door zijn enthousiasme hebben we veel gezien in de omgeving.
Kortom, ik zou zeker Le Renardeau aanbevelen!!

10
Séjour en septembre 2021

Een heerlijke week in Guillestre gehad mede door de gastvrijheid van Dirk en Nicole. Een heel fijn en schoon huis met alles er op en er aan. Er is aan alles gedacht. Er zijn heel veel gevarieerde activiteiten te doen en de natuur is prachtig. Leuk dorpje op loopafstand. Veel leuke adviezen gekregen om te ondernemen zodat we een top week zouden hebben. We hadden tijd te kort !

10
Séjour en juillet 2021
Geerts J

Wondermooi en zeer gevarieerd gebied, de natuur is schitterend. Strategisch gelegen woonst met alles erop en eraan. De prachtige map met de uitstappen is geniaal, je hoeft zelf niks op te zoeken. Je hebt wel 3 weken nodig om alles te bezoeken, dus wij komen volgend jaar nog eens terug !

10
Séjour en septembre 2020

Uitzonderlijk mooie streek, enorm veel variatie aan uitzichten, prachtigste gebied ooit gezien. Perfect huis met alles erop en eraan, ruim en kraaknet. Wij komen terug, 2 weken is te kort in dit gebied.

10

Ajouter un message dans le livre d’or