Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Lavandole

Voir les photos (10)
/
 

Disponibilité de 'La Lavandole'

Arnaud Leene / Inge Kamerbeek a mis à jour son calendrier le 30 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Lavandole évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en juin 2019

Heerlijk rustige plek, eenvoudig maar alles wat je nodig hebt. Bed slaapt heerlijk. Schitterende omgeving, veel mooie wandelingen om te maken. Je hoort alleen de vogels en krekels. Ontbijtje in de zon, bij het huisje ook schaduw.

10
Séjour en août 2018

Na onze kennismaking met Sivas vorig jaar, hebben we de afgelopen twee weken opnieuw ontzettend genoten van deze heerlijke plek. Dit keer voelde het bijna als 'thuis komen' . Vertrouwd, relaxed en met de prachtige natuur, de stilte en de magnifieke sterrenhemel een heerlijke plek om te onthaasten. Dank voor de heerlijke maaltijd tijdens de table d'hôte , de warme ontvangst en persoonlijke aandacht! Ineens moeten we denken aan het spreekwoord " 3 keer is...". Wie weet dus nog eens tot ziens!

9
Séjour en juillet 2018

Ik kom hier al jaren, en het blijft een heerlijke ervaring. De prachtige natuur, het licht, de kleuren, de bergen; vertrouwd en elke keer weer nieuw. Een prachtige, heerlijke plek!

10
Séjour en octobre 2017

Woorden schieten te kort om te omschrijven hoe geweldig ons Frankrijk-avontuur was! Wat een geweldige plek om te overnachten. Wat een rust! Even met z'n tweeën weg, al kijken we uit naar het weerzien met onze vijf jongens. We gaan weer naar huis.

7
Séjour en septembre 2017

We hebben genoten van deze twee weken. We hebben prachtige wandelingen gemaakt in de omgeving. Het huisje is eenvoudig, maar heeft alles wat je nodig hebt. Bedankt voor het heerlijke eten, de gastvrijheid, de wandelboekjes en tips! Het is een mooie basis om de Hautes Alpes vanuit te ontdekken. En het is heerlijk rustig vertoeven. De sterrenhemel, zoals anderen ook noemen, is echt prachtig! Leuk om hier te zijn geweest.

8

Ajouter un message dans le livre d’or