Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Bergerie

Voir les photos (83)
/
  • 10
  • 3
  • 5
  • 8
  • 2
9,7
Classement
 

Disponibilité de 'Bergerie'

Veronique Jansen a mis à jour son calendrier le 17 nov. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Bergerie évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en juillet 2022

Wij hebben het leven gevierd in dit prachthuis in een héél mooie omgeving met schattige dorpjes , wel eventjes onderweg 😊 Heel de familie heeft genoten . Ook de communicatie liep heel vlotjes .We hebben met ons allen ervan genoten ! Super vakantie!

10
Commentaires de Veronique Jansen

Dank je wel Kristel en familie. Jullie waren volgens onze care-taker de "beste" gasten ever. Vriendelijk, hartelijk en jullie hebben het huis meer dan netjes achter gelaten. Heel veel dank daarvoor! Misschien tot een volgende keer! Hartelijke groeten, Véronique Jansen

Séjour en juillet 2022
Miriam

Wij verbleven er met 7 volwassenen en een peuter. Het prachtige huis is van alle gemakken voorzien. Bij het terras heb je bij warm weer een heerlijk windje dat er doorheen blaast daar hebben wij heerlijk kunnen vertoeven en genieten van het uizicht. Het zwembad is heerlijk verfrissend. Dagje strand in Frejus, wijnproeverij bij la Motte, markt op zondag in le muy. Omdat je op een berg verblijft wat heerlijk is bij de hoge temperaturen moet je daar wel even voor rijden maar is de moeite waard!

10
Séjour en juillet 2020

Wat een heerlijk huis. Het is wel even een steile klim maar dan heb je ook wat. We hebben genoten van de rust en van het uitzicht. De keuken is ruim en modern de huiskamer is meer landelijk ingericht met warme kleuren. Het zwembad is groot er staan fijne ligbedden en de overkapping zorgt voor genoeg schaduw. De bedden zijn echt allemaal top we hebben heerlijk geslapen. Omdat we maar met 4 personen waren hebben we geen gebruik gemaakt van de studio. De contactpersonen en de eigenaren zijn erg vriendelijk en reageren meteen op elke vraag, heel fijn. In de buurt zijn veel goede en gezellige restaurants. De veranda aan het huis met buitenkoelkast, lange tafel en bbq maken thuis eten ook een feestje. Voor Franse begrippen was de wifi bandbreedte erg goed.

9
Commentaires de Veronique Jansen

Beste Jacqueline, dank je wel voor deze hartelijke reactie. Doet me goed om te lezen!! Fijn dat jullie zo genoten hebben ons huis en het dorp; daar doen we het ook echt voor! Mensen laten delen van dit mooie plekje op aarde! Groetjes, Véronique

Ajouter un message dans le livre d’or