Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Loubatiero

Voir les photos (40)
/
 

Disponibilité de 'La Loubatiero'

Gisèle Van Campenhout a mis à jour son calendrier le 17 juil. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Loubatiero évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en juin 2021

wij hebben een heerlijke vakantie gehad ik. LA Loubatiero. Het huisje was tiptop in orde. En een tuin om jaloers op te zijn. Een zwembad voor ons alleen. We konden ons niet beter wensen. De eigenaars waren lieve mensen die ons veel tips gaven om de omgeving te verkennen. En die omgeving was supermooi. We hebben in Cotignac zelf een paar keer heel lekker gegeten. Dus in 1 woord samengevat. Een aanrader.

10
Séjour en juillet 2019

We hebben genoten van de heerlijke gite, met alles erop en eraan wat nodig is. Lekker met veel schaduw en binnen mobiele airco. Het ruime zwembad hebben we regelmatig gebruikt, super ! Het was ook een prima te doen wandeling naar Cotignac, een leuk dorp met Franse gezelligheid ! Voor ons een adres om opnieuw te bezoeken !

10
Séjour en juillet 2019

Wij sluiten ons aan bij de recensie van Guus en Corry uit Egmond a.d. Hoef. Heerlijk dat er in het slaapgedeelte horren zaten, zowel voor het raam als voor de deur. Toen wij er waren was het heel warm en 's nachts kon de boel daardoor heerlijk open blijven staan. We hebben genoten van het zwembad. Sommige dagen trokken wij erop uit maar soms heerlijk alleen naar Cotignac...koffie drinken onder de platanen.....boulangerie(die op het pleintje bij de grotten was mijn favoriet)…..dinsdagmarkt in Cotignac is een must!!! Wij waren weg van Aix en Provence, alsof je in een toneel- of filmdecor loopt. Port Grimaud geeft je dat heerlijke vakantiegevoel en vandaar met de boot naar St Tropez.Verder genoten wij van: Bormes les Mimosa, Tourtour, Hyeres, Schiereiland Giens met prachtige kreken en een lieflijk haventje Niel, Cassis met haar prachtige Calanques, Domaine du Rayol(prachtige tuin). Ik vergeet bijna het heerlijke geluid van de Provence: De Cigales rondom het huisje. Wij komen graag terug.... Zonnige groet, Miriam en Johan

10
Séjour en juin 2019

Een mooier, schoner, rustiger vakantiehuisje zal moeilijk te vinden zijn. De gîte is prachtig gelegen tegen de heuvel met een fraai uitzicht tussen het groen van de olijfgaard en de mooi aangelegde tuin door. Met evenveel zorg is de gîte ingericht. Als je van koken houdt, vind je alles wat je nodig hebt, inclusief de verse kruiden uit de tuin. Slapen doe je in een heerlijk, ruim bed. Rondom het huisje zijn verschillende zithoekjes, keuze voor zon en schaduw.
Cotignac zelf is een gezellige plaats, maar is ook een goed uitgangspunt voor veel uitstapjes in de directe en verdere omgeving. In de informatiemap vind je veel mogelijkheden. Daarnaast heeft Gisèle nog veel leuke ideeën, die ze graag met je deelt.
Wij hebben enorm genoten van ons vakantieverblijf en bovenal van de gastvrijheid van Gisèle en Marc. We komen graag terug.

10
Séjour en août 2017

Heel hartelijk ontvangen geweest!
Geen enkele vraag was haar teveel die je stelde! Gisele neemt de tijd die je nodig hebt om alles uit te leggen!
Een gastvrouw zoals het zou moeten zijn!
Ze helpt je graag bij het plannen van een dag uitstap, ze wijst je welke route je het best kan nemen!
Een zeer aangenaam verblijf!
Wij willen zeker terug komen!

10

Ajouter un message dans le livre d’or