Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Villa Figanières

Voir les photos (30)
/
 

Disponibilité de 'Villa Figanières'

Q Home: Debby Le-Fèbre en Folkert Trouw a mis à jour son calendrier le 27 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Villa Figanières évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en mai 2022
Edith Leene - de Bruijn

Heerlijke week gehad in deze gezellige en ruime villa. Ideale locatie, vanwege de rustige ligging net iets op een heuvel, maar slechts 5 minuten lopen naar het dorpje. De inrichting van het huis was zeer compleet en alles was brandschoon bij aankomst (hebben we wel eens minder ervaren bij andere huizen van qhome). We hadden prettig contact met de beheerder Wim, die goed bereikbaar was voor vragen. Deze villa zouden we zeker nog eens boeken.

9
Séjour en août 2016
N. van der Duim

Een fijn, ruim vakantiehuis. Wij zijn hier geweest met twee gezinnen. Het huis ligt op een heuvel aan de rand van het dorp, het oude centrum (met de bakker) ligt op loopafstand. Villa Figanieres is een modern ingerichte woning, voorzien van een ruime, nieuwe keuken. Er is een (groene) badkamer in het huis, er is een fijne douche in het poolhouse. De muren zijn dik, waardoor het niet te heet wordt in het huis. Het zwembad is heerlijk, er is voldoende ruimte buiten. In de omgeving is er veel te zien en te beleven. We hebben ons heerlijk kunnen ontspannen in villa Figanieres en ons prima vermaakt tijdens ons verblijf. Het huis ligt niet afgelegen, wel rustig. Er is zicht op het dorp, dorpsfeesten kun je zijdelings zien en horen.
Wim, onze contactpersoon van Qhome, ontving ons hartelijk, verzag ons van informatie en was beschikbaar als we hem nodig hadden, erg fijn. Qhome is ons goed bevallen, een fijne organisatie, goed bereikbaar, meedenkende medewerkers. Het huis en de organisatie vinden wij een aanrader.

9
Commentaires de Q Home: Debby Le-Fèbre en Folkert Trouw

Beste Familie van der Duim, Bedankt voor de leuke recensie. Wij hopen jullie weer in 1 van de Q Home huizen te mogen ontvangen. Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en wellicht tot in 2017! Met vriendelijke groet Debby en Folkert

Ajouter un message dans le livre d’or