Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Roma

Voir les photos (34)
/
 

Disponibilité de 'Roma'

Marjolijn Hogeveen a mis à jour son calendrier le 01 avr. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Roma évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en septembre 2022

Schitterende locatie en plons je zo in het zwembad; ieder terras heeft mooie uitzichten; je bent zo in Flayosc en is
de ligging vrij centraal om de rest van de Var te verkennen; de twee lieve honden hebben de harten van onze kinderen veroverd en zwommen ze zelfs samen in het zwembad; Hans en Marjolijn zijn erg gastvrij en hebben altijd goede tips voor uitstapjes!

9
Séjour en août 2022

De gite en het zwembad hebben ons hart gestolen. Al 10 jaar komen we hier. Wat een geluk dat we via gites.nl het huis gevonden hadden destijds. De plek is subliem. Je kunt lopend naar het dorp. En met de auto kun je in 35 minuten aan de kust zitten. De Provençaalse markten zijn volop te vinden in en rondom Flayosc.
Marjolijn en Hans zijn zeer behulpzaam en gastvrij. Echt vakantiegevoel !

10
Séjour en août 2022

Charmant huisje mooi gelegen aan het zwembad. Rust en ontspanning verzekerd. Dorpje is op een paar minuutjes gelegen heel gemakkelijk.

9
Séjour en juillet 2022

We hebben weer genoten van een prachtig huisje op een prachtige plek ! We komen hier al jaren, de eigenaren zijn erg gastvrij. Wil je tot rust komen en genieten van de zonsondergang, dan zit je hier goed.

9
Séjour en juillet 2014

Gite Roma is een prima huisje vlak bij het zwembad. Vanuit het zwembad heb je een mooi zicht op de omliggende heuvels, perfect om te genieten van zon en rust! We hadden het zwembad vaak helemaal voor ons alleen. De gastheren zijn discreet aanwezig en kan je alles aan vragen. We keken zelfs gezellig voetbal samen :)! Omwille van het zwembad vlakbij en trapjes naast het huisje minder geschikt voor kleine kindjes die net kunnen stappen/kruipen. Onze zonen waren 4 en 6 en dat ging prima! De ligging is ook perfect. Dicht bij vele mooie dorpjes (met mooie marktjes) en ook een tripje naar zee is perfect te doen. De gastheren hebben ook 3 lieve nieuwsgierige honden die graag eens dag komen zeggen. Ook staat er ondertussen een leuke sofa in het huisje die je op de foto's nog niet terugvindt. We raden gite Roma aan en gaan er zelf zeker nog eens terug!

9

Ajouter un message dans le livre d’or