Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Roma

Voir les photos (34)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
 

Disponibilité de 'Roma'

Marjolijn Hogeveen a mis à jour son calendrier le 28 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en juillet 2014

Gite Roma is een prima huisje vlak bij het zwembad. Vanuit het zwembad heb je een mooi zicht op de omliggende heuvels, perfect om te genieten van zon en rust! We hadden het zwembad vaak helemaal voor ons alleen. De gastheren zijn discreet aanwezig en kan je alles aan vragen. We keken zelfs gezellig voetbal samen :)! Omwille van het zwembad vlakbij en trapjes naast het huisje minder geschikt voor kleine kindjes die net kunnen stappen/kruipen. Onze zonen waren 4 en 6 en dat ging prima! De ligging is ook perfect. Dicht bij vele mooie dorpjes (met mooie marktjes) en ook een tripje naar zee is perfect te doen. De gastheren hebben ook 3 lieve nieuwsgierige honden die graag eens dag komen zeggen. Ook staat er ondertussen een leuke sofa in het huisje die je op de foto's nog niet terugvindt. We raden gite Roma aan en gaan er zelf zeker nog eens terug!

9
Séjour en juillet 2008

Wij hebben een geweldige tijd gehad in de Var en waren erg blij met ons eigen huisje, zo vlak bij t dorp en een lekker zwembad naast de deur.
Volgend jaar komen we weer hoor, het was perfect!

9

Ajouter un message dans le livre d’or