Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Grand Paradis

Voir les photos (15)
/
 

Disponibilité de 'Le Grand Paradis'

Joke Busink a mis à jour son calendrier le 26 juin 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Grand Paradis évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en juin 2021

Wat hebben wij fijne dagen gehad in Le grand paradis! In werkelijkheid veel mooier als op de foto's. Heel sfeervol, heerlijk zwembad, prachtige tuin met leuke vijver en fijne zitjes om te relaxen. Contact met Joke was heel fijn, stelde wij zeer op prijs! Schattig dorpje op loopafstand, en leuke plaatsen in de omgeving!! Le grand paradis.... Tot volgend jaar!!!

10
Séjour en septembre 2016

Een heerlijke en prachtige plek met veel rust en privacy. Op loopafstand van Garéoult (de markt op dinsdag is een aanrader) en op korte rijafstand van veel leuke plekken om te bezoeken.

10
Séjour en juillet 2016

Prachtig huis! Werkelijk het paradijs! De tuin is een juweeltje! Onze twee labradors hebben samen met ons echt genoten! Dikke pluim voor de vriendelijke beheerders en de mensen die voor het onderhoud instaan! wij komen graag terug!

10
Séjour en juillet 2016

Heerlijk huis, groot, ruim, mooie inrichting. Tuin is prachtig, vijver en zwembad. Rustige ligging, goede privacy voorzien van alle gemakken. Voor mij de perfecte plek om vakantie te vieren. Inmiddels 3 weken hier mogen verblijven in twee jaar tijd. Dorp; Gareoult; vriendelijke mensen, landelijk, wijn en streekproducten in overvloed. Mijn favoriete vakantieplek!

10
Séjour en juin 2016

Zeer ruime villa, erg charmant aangekleed. Grote bedden die gelukkig niet de gebruikelijk Franse maat hadden. Fijn dat we voor onze vragen in het Nederlands ter plaatse terecht konden. De tuin was een plaatje, onze hondjes hebben er heel wat in rond gestruind. Meer als genoeg ruimte voor 8 personen. Veel plezier gehad van het verwarmde zwembad. Ik hoop nog een keer terug te mogen komen naar dei paradijsje.

10

Ajouter un message dans le livre d’or