Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Grand Paradis

Voir les photos (15)
/
  • 8
  • 4
  • 4
  • 8
  • 5
 

Disponibilité de 'Le Grand Paradis'

Joke Busink a mis à jour son calendrier le 13 mai 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en septembre 2016

Een heerlijke en prachtige plek met veel rust en privacy. Op loopafstand van Garéoult (de markt op dinsdag is een aanrader) en op korte rijafstand van veel leuke plekken om te bezoeken.

10
Séjour en juillet 2016

Prachtig huis! Werkelijk het paradijs! De tuin is een juweeltje! Onze twee labradors hebben samen met ons echt genoten! Dikke pluim voor de vriendelijke beheerders en de mensen die voor het onderhoud instaan! wij komen graag terug!

10
Séjour en juillet 2016

Heerlijk huis, groot, ruim, mooie inrichting. Tuin is prachtig, vijver en zwembad. Rustige ligging, goede privacy voorzien van alle gemakken. Voor mij de perfecte plek om vakantie te vieren. Inmiddels 3 weken hier mogen verblijven in twee jaar tijd. Dorp; Gareoult; vriendelijke mensen, landelijk, wijn en streekproducten in overvloed. Mijn favoriete vakantieplek!

10
Séjour en juin 2016

Zeer ruime villa, erg charmant aangekleed. Grote bedden die gelukkig niet de gebruikelijk Franse maat hadden. Fijn dat we voor onze vragen in het Nederlands ter plaatse terecht konden. De tuin was een plaatje, onze hondjes hebben er heel wat in rond gestruind. Meer als genoeg ruimte voor 8 personen. Veel plezier gehad van het verwarmde zwembad. Ik hoop nog een keer terug te mogen komen naar dei paradijsje.

10
Séjour en mai 2016

Wat hebben we genoten van het huis, de tuin en het zwembad!!! We waren er met onze zonen en schoondochters plus kleinkinderen van 14 tot 21 mei 2016. Het enthousiasme dat uit de andere reviews blijkt kunnen we alleen maar onderschrijven ... onze verwachtingen werden zelfs overtroffen. De foto's gaven al wel een goed beeld, maar als je er werkelijk bent is het nog mooier. Ook de communicatie met Joke (die alles rond de boeking regelt) en Bon Vivant (de lokale 'beheerders' liepen voortreffelijk. De streek is ook verrassend mooi; leuke dorpjes, mooie natuur en een half uurtje van de kust. Kortom een aanrader!! .... Wij komen zeker nog eens terug

10

Ajouter un message dans le livre d’or