Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Claudins nr 3 "Le Vernet"

Voir les photos (23)
/
 

Disponibilité de 'Les Claudins nr 3 "Le Vernet"'

Koen en Tine a mis à jour son calendrier le 12 juin 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Claudins nr 3 "Le Vernet" évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,1
Séjour en mai 2021

Magnifique séjour 😃😀🍀🍀🍀🍀
Lieu idéal pour ce ressourcer 😀 à prévoir eau minérale pour la cuisine 😉
Les chants des oiseaux nous enchantent
Du matin au soir 😀 du pur bonheur 🍀🌺🌺🌺🌺 l'accueil est parfait et le gîte sublime 😀

10
Commentaires de Koen en Tine

Merci pour cette belle critique!

Séjour en juillet 2020

Prachtig vakantiehuisje en idem locatie. We hebben een heerlijke week gehad met z'n vieren. Het huisje is niet al te groot maar van alle gemakken voorzien. Het aangrenzende grote terras is een goede aanvulling. Met het zwembad om de hoek en de natuur om je heen kom je hier heerlijk tot rust. Het contact met Koen en Tine verliep correct en vlot. Zeker een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar.

9
Commentaires de Koen en Tine

Hartelijk dank voor uw beoordeling en heel fijn dat u het zo naar uw zin hebt gehad! Ik hoop jullie in de toekomst nog eens te mogen ontvangen. Zonnige groeten!

Séjour en juin 2018

We hebben genoten van het huisje. Alles wat je nodig hebt voor een goede vakantie is aanwezig. Fijn waren ook de airco en een goede internetverbinding!
In de omgeving zijn leuke dorpjes, stranden en iets verder weg lavendelvelden. Saint Tropez heeft naar onze mening de leukste markt! De beheerders zijn erg vriendelijk!
Kortom, we hebben een topvakantie gehad!

9
Commentaires de Koen en Tine

Bedankt voor de mooie complimenten!

Séjour en septembre 2017

Hallo Koen en Tine,

Heel erg bedankt voor jullie "gastvrijheid" We hebben een fantastisch weekje achter de rug.
Niet enkel waren we verbaasd door de prachtige omgeving maar ook door jullie stekje. Perfect in orde, netjes en alles aanwezig wat we nodig hadden. Modern binnenin met zelfs een inductiekookplaat maar toch oog gehouden voor de charme en authenticiteit van het gebouw.
Ook het welkomstpakketje was een leuke verrassing. Een frisse fles water en een lekker roseetje dat we meteen hebben koel gezet om diezelfde avond nog te kunnen genieten op het terrasje met uitzicht op de heuvels.

Ik had eerst een beetje schrik voor het zetelbed. Ondanks onze leeftijd hebben we beiden niet echt een goede rug maar het was prima. We hebben geslapen als roosjes. Stilte, geen lawaai, enkel het zachte geritsel van de bomen.
We hebben zo een beetje rond gekeken en jullie huisje en dat van jullie buurtjes zijn naar mijn inziens wel het beste gelegen. Rustig en niet direct aan het zwembad (al dienden we maar 30 meter te stappen haha) maar toch ver genoeg zodat de buren geen inkijk hadden in onze borden terwijl we genoten van ons diner. Dit kan je niet van de andere appartementen zeggen. We zouden ons er veel minder thuis gevoeld hebben.

Bedankt voor de tips die we vooraf hebben ontvangen. Best wel handig om uitstapjes in te plannen. Plan de la tour is ideaal gelegen om de omgeving te verkennen.

Kortom, we hebben geen 2 minuten spijt gehad van onze keuze. Volgende keer een extra weekje erbij.
Een echte aanrader !

8
Séjour en juillet 2017

Mooi en verzorgd huisje! Prachtige omgeving! Alles is aanwezig om hier een onvergetelijke vakantie van te maken. Een echte aanrader!!

10

Ajouter un message dans le livre d’or