Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Villa Raima

Voir les photos (23)
/
 

Disponibilité de 'Villa Raima'

Monique Groenewegen a mis à jour son calendrier le 02 juil. 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Villa Raima évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en octobre 2019

Heerlijk huis! Voldoende ruimte voor de kinderen en de hond. Vriendelijke en behulpzame beheerder.

10
Séjour en septembre 2019

We hebben echt genoten van het verblijf in het huis van Monique. Liefdevolle, gezellige inrichting, Veel kunst aan de muur. Qua uitrusting ontbreekt er niets, het zoutwaterzwembad is geweldig. Het strand ligt op loopafstand, als u een beetje sportief bent. Over het algemeen is de locatie perfect voor het verkennen van de Côte d'Azur.

10
Séjour en août 2019

We verbleven een week in Monique. Twee gezinnen met 4 kinderen. We hadden plezier! Alles was perfect !! Het huis is mooi, goed ingericht, dicht bij het strand en winkels. Zeer rustig en met een prachtig zwembad en een prachtig uitzicht op de zee. We vonden het geweldig !!

10
Séjour en juin 2018

Wonderful house: very well equipped, beautifully decorated, very clean and spacious! We found everything as described. Communication with Monique was super fast and easy. Overall, We, a family of four, spent a fabulous week at this great location. Monique's house is highly recommend by us.

10
Séjour en juin 2018

Inmiddels alweer een week terug, maar we hebben een fantastische tijd gehad in jullie mooie huis. Wat een mooi plekje en wat mooi ingericht. We komen graag nog eens terug!

10

Ajouter un message dans le livre d’or