Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Quatre Tonnelles

Voir les photos (37)
/
 

Disponibilité de 'Les Quatre Tonnelles'

John Stevens a mis à jour son calendrier le 28 nov. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Quatre Tonnelles évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2019

We hebben twee heerlijke weken gehad in deze villa. Alles is er; het huis is ruim met goede bedden en een rustige ligging. De omgeving is leuk: veel te doen zoals het Massif Ste Baume (mooie wandeling); het strand bij St. Cyr sur Mer en Aix-en-Provence en Marseille. Het mooiste vonden wij de boottocht op de Gorges du Verdon. De dame bij de lokale Office de Tourisme van Nans-les-Pins hielp bij de boeking ervan; dat was fijn.
Wij (gezin van 5 met oudere kinderen) gaan zeker nog eens terug. In dit huis en de mooie omgeving kom je helemaal tot rust.

10
Commentaires de John Stevens

Beste Caroline, Heel hartelijk dank voor de zeer positieve recensie met betrekking tot jullie verblijf in ons huis in Nans les Pins. Een beter cijfer dan een 10 kun je immers niet krijgen. Zouden jullie besluiten nog een keer terug te komen naar de Provence, dan zouden wij het erg waarderen als jullie gebruik zouden maken van ons huis. Met vriendelijke groet, john Stevens

Ajouter un message dans le livre d’or