Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Domaine les salamandres

Voir les photos (41)
/
 

Disponibilité de 'Domaine les salamandres'

Peter en Inge a mis à jour son calendrier le 13 avr. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Domaine les salamandres évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2020

Very nice stay, the house is perfect for holidays and the best best is the vue !!

10
Séjour en juillet 2019

Wij verbleven 2 weken in Villa des Salamandres. Alle contact vooraf met Peter & Inge en de lokale contactpersoon verliep erg vlot en aangenaam. Het huis is van alle comfort voorzien en ook erg gezellig ingericht. Vanop het terras is er een prachtig uitzicht op de vallei. Ook aan het zwembad is het steeds aangenaam zitten dankzij de comfortabele ligbedden en het schaduwrijke pool house. In het zwembad is er een ondiepe zone waar onze peuter zich helemaal kon uitleven. De omgeving is erg rustig en groen, een ideale uitvalbasis voor fietstochten en culturele uitstapjes. Een plaats om aan te raden en we keren graag nog eens terug!

10
Séjour en juillet 2018

Wij hebben hier een fantastische week beleefd. Een huis waarin je kan wonen. Je hebt nooit het gevoel dat je qua luxe en benodigdheden moet inboeten tegenover thuis. Prachtig zwembad, mooie kamers, alles voor een topvakantie.

10
Séjour en juin 2018

Een prachtige villa in een mooie omgeving bij de Mont Sainte-Victoire om volledig tot rust te komen. Een zalig zwembad met terras en mooi open zicht. Kortom alles is aanwezig voor een topvakantie in la douce France! Wij komen graag terug!

10
Séjour en septembre 2017

Prachtig ingerichte en ruime woning met zeer mooi uitzicht op de vallei en de Mont Aurelien. Zeer mooie en omheinde tuin, ideaal om met je huisdier op vakantie te gaan. Zeer vriendelijk onthaal. Wij hebben er een fantastische week doorgebracht. Voor herhaling vatbaar. Uitstekende ligging om de streek te verkennen en de plaatselijke vignobles.

10

Ajouter un message dans le livre d’or