Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Treille Muscate

Voir les photos (51)
/
 

Disponibilité de 'La Treille Muscate'

Attention! Mireille de Roquebrune a mis à jour son calendrier le 17 juin 2020

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Treille Muscate évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en juillet 2019

Het huis is op en top verzorgd en de laatste jaren gemoderniseerd. Het is brandschoon en volledig ingericht, ook voorzien van alarminstallatie. De keuken is voorzien van alle apparatuur om complete maaltijden te koken. Woon- en slaapkamers hebben airco waardoor het binnen goed toeven is als het buiten enorm warm is. Het is ook erg licht binnen en dat geeft een fijne sfeer. Het was echt fijn om er te zijn.
De ligging is rustig maar het huis ligt niet té afgelegen van alles. Er is veel privacy rondom het huis. Het zwembad is schoon en omdat het overal 1.75 meter diep is, kun je fijn baantjes trekken. Je hebt een prachtig uitzicht vanaf het terras. We hebben vanaf dit terras genoten van het vuurwerk in Fréjus.
In een paar autominuten ben je bij een klein winkelcentrum met een bakker, een Spar, pizzeria en barretjes. In een klein kwartier bij een Intermarché in Roquebrune. Vanuit het huis ben je binnen anderhalf uur bij veel leuke toeristische plekken, zowel in de Provence als aan de Côte d’Azur. Ook karten in le Luc is erg leuk.
De verhuurster is erg aardig en betrokken. Villa Tréhard is voor ons voor herhaling vatbaar.

9
Séjour en juillet 2017

Een heel mooi ingericht huis van alle comfort voorzien (2 ruime badkamers, overal airco, volledig ingerichte keuken,...) Voor de kinderen was de gratis Wifi een grote plus. Het terras werd dagelijks gebruikt voor elke maaltijd (dankzij de zonnewering perfect mogelijk). Het uitzicht is adembenemend en veranderd voortdurend naargelang de stand van de zon. Het zwembad is uiteraard heerlijk om te verfrissen. Het huis is gelegen in een heel rustige omgeving en volledig omringd door groen en verzekerd op die manier de privacy. De gemaakte afspraken worden perfect nagekomen. Een hele geslaagde vakantie !

9
Séjour en juillet 2016

Beautiful view over the mountains, a little sea view, nice big house in à quit area, lovely pool, a lot of privacy

9
Séjour en juillet 2016

Mooi groot huis, prachtig uitzicht over het dal, in de verte zeezicht, heerlijk zwembad, veel privacy. Lieve verhuurders. Wij hebben enorm genoten

9

Ajouter un message dans le livre d’or