Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Villa Nadine

Voir les photos (26)
/
 

Disponibilité de 'Villa Nadine'

Marijke Jongbloed a mis à jour son calendrier le 10 juin 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Villa Nadine évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en juillet 2021

Zeer mooie, verzorgde vakantiewoning, heerlijk zwembad
Rustig gelegen en super uitzicht vanop het terras.
Makkelijke verbinding naar prachtige steden

9
Séjour en août 2020

Wat hebben wij een topweek gehad in villa Nadine! Bij binnenkomst werden we verrast door een prachtig, sfeervol, ruim en heerlijk schoon huis. We voelden ons er direct thuis, het is echt een gezellig familiehuis. Het huis is meer dan compleet, aan alles is gedacht. Het uitzicht is werkelijk fenomenaal, dat verveeld nooit en op ieder moment van de dag ziet de zee er weer anders uit. In deze "coronatijd" konden we niet zoveel uitstapjes doen maar dat was eigenlijk ook niet nodig. Het huis en zwembad bieden genoeg om je te vermaken. Daarnaast konden de kinderen de weg oversteken, de trap aflopen naar beneden en lekker snorkelen in de baai, erg leuk! We hebben een heerlijke week gehad met elkaar!

10
Séjour en août 2018

Al meerdere malen bezochten we villa Nadine aan de Cote d'Azur. Het hartelijke ontvangst de prachtige ligging het mooie zwembad en het fantastische uitzicht zorgen voor een super vakantiegevoel. De locatie ligt aan een rustig deel van de kust met in de nabijheid Agay waar alle voorzieningen aanwezig zijn. We komen hier zeker weer.

10
Séjour en juillet 2017

Geweldig, schitterend, fantastisch' zijn woorden van toepassing op zowel de villa als de locatie van Villa Nadine. Vooral het zeezicht is 'flabbergasting' en de centrale ligging aan de Cote d'Azur biedt alle mogelijkheden om de regio te verkennen. Wij hebben enorm genoten van onze vakantie in deze villa en we gaan zeer zeker weer terug!

10
Séjour en septembre 2015

Beautiful location, perfect property

We were welcomed warmly by the owner and were delighted to discover that the property was exactly as described, spacious and clean. The view from the balcony is stunning, and the modestly sized infinity pool is beautifully situated. For variety there is sea swimming a step or two away and the sandy cove at Antheor is but a few minutes walk. Although the station is very near, there is no noise from the trains. We enjoyed the restaurant in Antheor overlooking the beach, Les Flots Bleus. Water sports are available locally and very reasonably priced. The short drive to the boulangerie in Agay is well worth it- one of the best we have ever encountered.

10

Ajouter un message dans le livre d’or