Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Villa Nadine

Voir les photos (26)
/
 

Disponibilité de 'Villa Nadine'

Marijke Jongbloed a mis à jour son calendrier le 26 fév. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Villa Nadine évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en août 2022

Ons droom-vakantiehuis na vele jaren samen toch maar eens geboekt. Onze voorstelling heeft het overtroffen. Wat een pracht van een locatie in het zuiden van Frankrijk. Heerlijk om in alle rust bij het fijne zwembad al die geluiden van verschillende soorten land- , lucht- en watervervoersmiddelen te mogen horen en aanschouwen. Het zandstrandje dat we iedere ochtend wandelend konden bereiken was zeker ook een groot pluspunt. Het huis is schoon, goed ingericht en van alle gemakken voorzien. De koele slaapkamers zorgen daarbij voor een aangename nachtrust. Hier komen we hopelijk nog een keer terug! Dank jullie wel!

Met vriendelijke groeten,
Vincent, Ellen, Karine en Ben

9
Séjour en juillet 2022

Prachtige villa op een superlocatie.
Alles was tiptop in orde.
Merci

10
Séjour en juillet 2021

Zeer mooie, verzorgde vakantiewoning, heerlijk zwembad
Rustig gelegen en super uitzicht vanop het terras.
Makkelijke verbinding naar prachtige steden

9
Séjour en août 2020

Wat hebben wij een topweek gehad in villa Nadine! Bij binnenkomst werden we verrast door een prachtig, sfeervol, ruim en heerlijk schoon huis. We voelden ons er direct thuis, het is echt een gezellig familiehuis. Het huis is meer dan compleet, aan alles is gedacht. Het uitzicht is werkelijk fenomenaal, dat verveeld nooit en op ieder moment van de dag ziet de zee er weer anders uit. In deze "coronatijd" konden we niet zoveel uitstapjes doen maar dat was eigenlijk ook niet nodig. Het huis en zwembad bieden genoeg om je te vermaken. Daarnaast konden de kinderen de weg oversteken, de trap aflopen naar beneden en lekker snorkelen in de baai, erg leuk! We hebben een heerlijke week gehad met elkaar!

10
Séjour en août 2018

Al meerdere malen bezochten we villa Nadine aan de Cote d'Azur. Het hartelijke ontvangst de prachtige ligging het mooie zwembad en het fantastische uitzicht zorgen voor een super vakantiegevoel. De locatie ligt aan een rustig deel van de kust met in de nabijheid Agay waar alle voorzieningen aanwezig zijn. We komen hier zeker weer.

10

Ajouter un message dans le livre d’or