Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Ile de Beauté

Voir les photos (21)
/
  • 4
  • 2
  • 2
  • 0
  • 2
 

Disponibilité de 'Ile de Beauté'

Attention! Reginald Delhez a mis à jour son calendrier le 22 jan. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en juillet 2011

Een geweldige plek en woning om lekker vakantie te vieren. Een mooi , ruim en schoon appartement en van alle gemakken voorzien. Elke morgen een zonsopgang zoals op de foto,een geweldig uitzicht en prachtig zon terras. We hebben genoten van de heerlijke avonden op het terras onder de sterrenhemel.

9
Séjour en mai 2011

Gisteren zijn we terug gekomen van een werkelijk fantastische week in dit appartement. Alles wat je nodig hebt is hier aanwezig. Het meest hebben we genoten van de loggia met het geweldige uitzicht over zee. Hier hebben we de meeste tijd doorgebracht. Goede bedden, een complete keuken, ruime badkamer en op loopafstand van het strand.
We gaan al 35 jaar lang ieder jaar naar (o.a.) Zuid Frankrijk op vakantie maar dit is het beste dat we zijn tegen gekomen! We komen hier zeker terug!

10
Séjour en octobre 2008

We hebben genoten van een zonnig weekje in dit heerlijke, ruime en schone appartement. Zowel het contact met de verhuurder als de ontvangst waren zeer prettig. Vooraf kregen we een heel uitgebreid info-pakket, waardoor geen vraag onbeantwoord bleef. Het uitzicht van het ruime terras is mooi. Een fijn zandstrand en een paar leuke strandtentjes liggen op een steenworp afstand. Absoluut een adresje om te onthouden!!!

8

Ajouter un message dans le livre d’or