Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Ile de Beauté

Voir les photos (19)
/
 

Disponibilité de 'Ile de Beauté'

PF Holtrop a mis à jour son calendrier le 07 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Ile de Beauté évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,4
Séjour en septembre 2022

Een heerlijk verblijf is dit appartement. Dicht bij zee. Het appartement is compleet en ziet er binnen en buiten goed verzorgd uit. De parkeergarage voor de auto is erg fijn (wel wat krap om in te parkeren). De badkamer met inloopdouche is mooi en ruim. De communicatie met de eigenaar verliep goed. Al met al een aanrader.

9
Séjour en août 2022

We hebben twee heerlijke weken gehad in Ste. Maxime.
Prachtig uitzicht op zee. Dicht bij zee, dus lekker gezwommen. Ook is het bezoeken van St. Tropez (met de boot vanaf Sainte-Maxime) en Ile St. Honorat (boot vanaf Cannes) aan te raden!
Het appartement is ruim, rustig en voorzien van alle gemakken, schaduwrijke tuin en een fijn, beschut terras.

10
Séjour en août 2022

Ook dit jaar waren wij weer te gast in het heerlijke appartement van de familie Holtrop. Een unieke plek met uitzicht op de middellandse zee en van alle gemakken voorzien. Als vaste gasten waren wij aangenaam verrast door de nieuwe inloop douche.
Overdag is het een wandeling van 5 minuten naar het strand. Savonds is het goed toeven op de veranda met een sprookjesachtig uitzicht op de kustlijn. Ook dit jaar konden we weer regelmatig genieten van vuurwerk in een van de dorpjes in de verte.
Wij komen hier weer heel graag terug.

9
Séjour en juillet 2022

Voor ons was dit ons 3e verblijf in dit fijne appartement. Nog steeds even heerlijk en van alle gemakken voorzien! Ook de nieuwe inloopdouche is als het ware een prachtige vooruitgang. Leuk om weer terug te komen op deze heerlijke plek! Ook het fantastische uitzicht wil je niet graag missen! Het strand is fijn, maar daarnaast biedt ook zeker de tuin met veranda, ligstoelen en lounge-set een heerlijke plek om te vertoeven. Bovendien waren de goede zorgen van de familie Holtrop in alle opzichten weer top! Dank daarvoor en wellicht tot een volgende keer!

9
Séjour en juin 2022
Ted en Nicolette

Wat een heerlijk appartement om vakantie te vieren! Prachtig uitzicht over zee vanaf het fijne overdekte terras in de schaduw en tuintje met zon.
Van alle gemakken voorzien, we hebben niets gemist.
En wat een verrassing dat er nu een fijne inloopdouche is, deze staat niet bij de foto’s nog maar heel prettig!
Leuke omgeving, heerlijk op loopafstand van het strand en veel leuke markten en restaurants. Wij komen zeker terug!

9

Ajouter un message dans le livre d’or