Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Ile de Beauté

Voir les photos (19)
/
 

Disponibilité de 'Ile de Beauté'

Attention! PF Holtrop a mis à jour son calendrier le 22 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Ile de Beauté évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,4
Séjour en août 2022

Ook dit jaar waren wij weer te gast in het heerlijke appartement van de familie Holtrop. Een unieke plek met uitzicht op de middellandse zee en van alle gemakken voorzien. Als vaste gasten waren wij aangenaam verrast door de nieuwe inloop douche.
Overdag is het een wandeling van 5 minuten naar het strand. Savonds is het goed toeven op de veranda met een sprookjesachtig uitzicht op de kustlijn. Ook dit jaar konden we weer regelmatig genieten van vuurwerk in een van de dorpjes in de verte.
Wij komen hier weer heel graag terug.

9
Séjour en juillet 2022

Voor ons was dit ons 3e verblijf in dit fijne appartement. Nog steeds even heerlijk en van alle gemakken voorzien! Ook de nieuwe inloopdouche is als het ware een prachtige vooruitgang. Leuk om weer terug te komen op deze heerlijke plek! Ook het fantastische uitzicht wil je niet graag missen! Het strand is fijn, maar daarnaast biedt ook zeker de tuin met veranda, ligstoelen en lounge-set een heerlijke plek om te vertoeven. Bovendien waren de goede zorgen van de familie Holtrop in alle opzichten weer top! Dank daarvoor en wellicht tot een volgende keer!

9
Séjour en juin 2022
Ted en Nicolette

Wat een heerlijk appartement om vakantie te vieren! Prachtig uitzicht over zee vanaf het fijne overdekte terras in de schaduw en tuintje met zon.
Van alle gemakken voorzien, we hebben niets gemist.
En wat een verrassing dat er nu een fijne inloopdouche is, deze staat niet bij de foto’s nog maar heel prettig!
Leuke omgeving, heerlijk op loopafstand van het strand en veel leuke markten en restaurants. Wij komen zeker terug!

9
Séjour en octobre 2021

Lang weekend begin oktober met 4 vriendinnen hier doorgebracht. Huisje spic en span en heel goed geëquipeerd. Loop afstand naar strand en dichtbij mooi en gezellige plaatjes Sainte Maxime en Saint Tropez. Een aanrader, ook voor een vakantie met vriendinnen!

10
Séjour en octobre 2021

Wat is dit een heerlijke plek. Het appartement ligt in een heel rustig en goed verzorgd complex. Je ziet dat de mensen daar trots op hun huis en tuin zijn. Het uitzicht is zó fijn. Op en top de Côte d'Azur. De baai van St Tropez en huizen met oranje daken verspreid over de heuvels in de verte. Hier wil je echt zijn.
Met een elektrische fiets (die kan je hier gewoon huren) fiets je in uurtje naar St Tropez. Over een separaat fietspad dus veilig. Geen last van files of parkeerproblemen.

10

Ajouter un message dans le livre d’or