Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Selves

Voir les photos (38)
/
 

Disponibilité de 'Selves'

Marie Smits a mis à jour son calendrier le 26 fév. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Selves évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en août 2021

Topvakantie gehad! Super leuk huis met heel mooi zwembad en tuin. Alle materiaal aanwezig én in goede staat. Roland en Marie zijn heel erg sympathieke en correcte mensen die je 100% privacy geven en snel dichtbij ziin mocht je advies willen of een vraag hebben.
Zeker een aanrader deze vakantiewoning!

10
Commentaires de Marie Smits

Dank je Piéter, Hopelijk komen jullie nog een keertje langs.

Séjour en septembre 2019

Wat hebben wij genoten van deze plek! Het uitzicht en de ligging is prachtig. Het is een sfeervol frans huis waar echt meer dan alles, aanwezig is. Het zijn hele hartelijke eigenaren waar je prettig mee kunt overleggen. Wij hebben een onderbroken vakantie gehad, en hebben daardoor het gevoel dat wij nog lang niet uitgekeken zijn. Jullie hebben daar een fantastische plek met een heerlijk zwembad. Wij komen heel graag nog een keer terug.

9
Commentaires de Marie Smits

Bedankt voor deze aardige reactie. Hopelijk zien we jullie nog een keertje terug

Séjour en juillet 2018

Het was voor ons de eerste keer dat we met de Tesla naar Zuid Frankrijk gingen. Voor de reis aan de eigenaar gevraagd naar de mogelijkheden om te laden. Geen probleem met de 380V laadkabel. We kwamen aan, en alles lag klaar, dus direct laden met 45km per uur. Geweldig om van deze prachtige plaats uitstapjes te maken naar St. Tropez, Ventimiglia en de Gorge du Verdon, en te weten dat je net zo fijn kunt laden als thuis! Vriendelijke mensen, het mooiste zwembad van de Provence, Internet, Netflix, Ziggo ( WK finale ! ) alles was er, alles werkte perfect! We hadden nog wel 100 dagen willen blijven!

10
Commentaires de Marie Smits

Lieve familie Vissia, Het is elk jaar weer een plezier om jullie als buurtjes te hebben. Liefs uit Seillans, jm

Séjour en juillet 2017

In 2017 een weekje mogen genieten van deze prachtige gite. Wij waren met twee gezinnen en hadden voldoende privacy door de kamers en badkamers. Zeer mooi en tof zwembad voor de kids.
Werkelijk alles was aanwezig om er een super verlof van te maken. De mensen waren zeer hartelijk bij aankomst. Een dikke aanrader voor gezinnen die willen genieten van de Provencaalse rust!!!

9
Commentaires de Marie Smits

Dank jullie wel voor deze hartelijke woorden. Heel veel groetjes uit Seillans

Ajouter un message dans le livre d’or